ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Учени: Само една бутилка вино седмично повишава риска от рак, с какво още трябва да внимаваме | ||||||
| ||||||
Силно преработените храни – готови ястия, сосове, сладки напитки или месото. През последните 20 г. световното потребление на месо е увеличено с 45%. Това е друга причина за увеличаване на случаите на рак, съобщават в поредицата "В добра форма“ на "Дойче веле“, цитирани от NOVA News. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Родена е на днешния ден през 1973 г., животът й е низ от перипетии
08:37 / 03.11.2024
Мощно земетресение с магнитуд 5.3 на Халкидики, усетено е и в София
19:47 / 03.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета