ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Учени: Само една бутилка вино седмично повишава риска от рак, с какво още трябва да внимаваме | ||||||
| ||||||
Силно преработените храни – готови ястия, сосове, сладки напитки или месото. През последните 20 г. световното потребление на месо е увеличено с 45%. Това е друга причина за увеличаване на случаите на рак, съобщават в поредицата "В добра форма“ на "Дойче веле“, цитирани от NOVA News. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Изключително вкусна и здравословна рецепта за салата с кисело зеле
08:24 / 25.12.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове? | ||
Да (581) | 53% | |
Не (401) | 37% | |
Не мога да преценя (111) | 10% |