ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са най-важните неща при приготвянето на курбан чорба? | ||||||
| ||||||
Курбан чорба може да се приготви от телешко, пилешко и свинско. Има нещо задължително обаче за курбан чорбата. Независимо дали правите агнешка, телешка или пилешка, подправките са много важни, като абсолютно задължително е да прибавите джоджен. Другото типично нещо за курбан чорбата са пресечените яйца. Те се разбиват в отделен съд и се изсипват във врящата гозба, като добавянето им става през сито или гевгир, за да се получат "конци“ в чорбата (поради пресичането на яйцата в горещата супа). Важно е в същия момент супата да се бърка в една посока с помощта на черпак. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Анкета