ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
Стоилов се чуди до последно за заместник на Вагнер
Автор: Екип на Sofia24.bg 10:07 / 02.03.2008Коментари (0)382
© SofiaDnes.com
Треньорът на Левски Станимир Стоилов все още не знае как ще реши проблема с контузения Лусио Вагнер, който е титулярният ляв защитник на "сините". Днес шампионите излизат срещу Вихрен в 14.00 часа на стадион "Георги Аспарухов" в столицата в двубой от 16-ия кръг на "А" група.

"Още не съм решил кой ще замести Лусио. Колебая се между Жоазиньо и Веско Минев", каза Стоилов. "Въпросителни имам най-вече дали да използвам Боримиров или отново да заложа на някой от другите халфове. Искам повече футболисти да бъдат ангажирани в нападение, за да създаваме по-масирано присъствие в наказателното поле на съперника", допълни той.

Специалистът е изгледал мача на Вихрен срещу дублиращия отбор на Динамо (Киев) по време на зимната подготовка в Кипър, която украинците спечелиха с 2:1. "Наблюдавах една контролна среща, но не за да ги разузнавам, а за да видя как един български отбор ще се представи срещу украинския гранд. Останах изключително доволен от представянето на санданчани. В случая не толкова като резултат, а като игра. Вихрен показа стойностен футбол с отлични контраатаки", заяви Стоилов.

"Не знам дали имат промяна в състава, но от това, което видях в Кипър смятам, че Вихрен е отбор с добро бъдеще. Забелязва се, че и президентът им сериозно инвестира в клубната база, което е положително. Дано да има повече такива хора. Този отбор заслужава сериозно уважение. Клубът отделя и сериозни средства за чуждестранни футболисти, което също е положително", допълни наставникът на шампионите.

Стоилов вярва, че "сините" са фаворити, но знае, че всякакво подценяване може да им навлече сериозни проблеми. "Имаме предимство, защото сме Левски и сме домакини. Всичко друго зависи от това дали ще успеем ракрием потенциала си. Ако покажем добра игра, близка до максималните ни възможности, смятам, че победата ни не буди съмнение.

Искам повече динамика, повече настроение и по-добра реализация на създадените голови положения. Това са нещата, които трябва да коригираме от предния мач", каза той. "Ако подходим несериозно, ще имаме сериозни проблеми. Когато не си достатъчно концентриран и не мислиш за мача, се получават изненади", допълни той.

Стоилов няма конкретни очаквания за вчерашната среща между ЦСКА и Литекс на "Българска армия". "Искам да видя едно дерби. Който е по-добър, той би трябвало да победи. За мен най-важното е да гледам добър футбол", завърши специалистът.

Източник: Топспорт.бг







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Станислав Генчев: Сираков дойде в Дряново и ме убеди да подпиша с Левски
Левски успя да се справи с костеливия орех Арда
Наско Сираков: Агитките започват да превръщат Вечното дерби във война
»
Анкета
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията