
ЗАРЕЖДАНЕ...
Силвена Роу разкри списъка с най-опасните храни | ||||||
| ||||||
Храни, които могат да спомогнат развитие на рак: - Захар - Преработена храна & Пържена храна - Изкуствени подсладители - Небиологични продукти - Алкохол - Овъглено месо ( Да , това на барбекюто, черно въгленото) - Храна с хормони или антибиотици Храни, които помагат за предотвратяване на рак: - Броколи, целина и аспержи и зелени листни зеленчуци - Моркови и цвекло - Горски плодове, годжи бери и цитрусси, риби , уловени в дивата природа , а не от ферми - Костен бульон - Семена и маслини, ядки - Кокос - Лук и чесън - Зелен чай Естествени добавки и средства, спомагащи за предотвратяване на рак: - Витамин D3, витамин С, женшен, бял трън и протеолитични ензими - Намалете стреса с молитва и медитация - Използвайте 5-10 капки на ден етерични масла от тамян и смирна |
Още по темата: | общо новини по темата: 4041 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/674 ] следващата страница |
За контакти:
тел.: 0700 45 024
novini@sofia24.bg