ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (6)
"Левски на левскарите" поиска среща с политиците през ноември
Автор: Александър Антонов 15:18 / 25.10.2024Коментари (0)156
© Facebook: Левски на Левскарите
Над 40 фенклуба и организации на привържениците на Левски в страната и в чужбина поискаха среща с представители на държавни институции и политици по въпроса със строежа на нов клубен стадион. Това става ясно от съобщение на сдружение "Левски на левскарите".

"На 18.10.2024 г. сдружение "Левски на Левскарите" и "Национален клуб на привържениците на Левски" заедно с още 40 фенклуба и левскарски организации от цялата страна и чужбина входирахме официална кореспонденция до кмета на Столична община Васил Терзиев, Председателя на СОС Цветомир Петров и до г-н Бойко Борисов, посочен от мажоритарния собственик на Професионален футболен клуб "Левски" АД Наско Сираков като основен двигател на процеси, свързани с бъдещия евентуален строеж на нов стадион на клуба. 

Въпросите, които настояваме да обсъдим със споменатите политици, са свързани с "примерите", които виждаме около нас. Стадионът на Левски беше недостроен и загроби клуба с дългове заради процедури, протекли на тъмно, а този в Пловдив, финансиран от данъкоплатците, излезе на цени, сравними с тези на последното Световно първенство в Катар.

Информираме Ви, че до ден днешен не сме получили отговор от кмета на Столична община. Миналата седмица получихме телефонно обаждане от административния секретар на ГЕРБ с молба да отложим срещата за след изборите. Председателят на Столичния общински съвет Цветомир Петров с лицемерие неглижира проблема, като едновременно ни благодари за "участие в дискусиите" и ни съобщава, че когато има конкретни резултати "ще ни информира". 

Наясно сме, че политиците са заети с поредната предизборна кампания и въпросите и притесненията на големи групи български граждани не са им приоритет в навечерието на изборите, но нашето търпение вече е изчерпано. Настояваме пред споменатите институции и политици за осъществяването на срещи с нас в седмицата между 11-ти и 15-ти ноември 2024 г. Считаме, че е крайно време да започне диалог по същество по теми, които са създали достатъчно предпоставки за българското общество да подозира злоупотреби, включително с обществени активи и средства, крайна жертва на които са българските граждани и конкретно футболните запалянковци.

От наша страна ще присъстват представители от различни региони от страната и левскари, които се ползват с доверието и уважението на общността (8-10 човека). Ако това не се случи, ще предприемем конкретните стъпки и ви уверяваме, че ще бъдем чути", се казва в официалното съобщение на сдружение "Левски на левскарите".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букмейкърите дават предимство на Реал срещу Барселона
Добри новини за Григор Димитров дойдоха от Базел
Александър Везенков не успя да спаси Олимпиакос от загуба в Евролигата
Берое шокира Левски насред София в Първа лига
Браво! Български национал стигна финала на Световното по борба под 23 години
Анкета
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията