ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (6)
Наско Сираков: Нека феновете потърпят още малко
Автор: Александър Антонов 20:57 / 24.09.2024Коментари (0)51
© Facebook: PFC LEVSKI
Мажоритарният собственик Наско Сираков призова почитателите на Левски за още малко търпение по темата със строеж на нов стадион и заяви, че 99 % от нещата, които се казват по медиите, не са истина, а спекулации. Клубният президент добави, че по проектите е свършена много работа и са похарчени доста пари. 

"Нищо още не може да се каже. Клубът излезе с официална позиция преди две седмици. След като получим разрешение от Общината за строеж, веднага след това ще свикаме пресконференция и ще обясним какво е направено досега, а то е изключително много и са похарчени доста пари. Нека феновете потърпят още малко. Ще призова медиите да не спекулират, защото 99 % от нещата, които се казват, не са истина, а са спекулации. Даже днес ми казаха, че фирма Sport5 ще строи стадиона, а тя не строи, а менажира. И това не е истина", каза Сираков в пилотното издание на клубния подкаст "Гласът на Левски". 

Столичани обявиха в събота, че вече е извършено безвъзмездното прехвърляне на стадион 'Георги Аспарухов' и комплекс 'Герена' на Столична община".

"Лека им пръст на майка ми и баща ми, те са ме научили да казвам думичката благодаря. Тази дума в България малко е позабравена, а тя е изключително ценна. Клубът благодари на г-н Борисов за нещо, което той свърши за 48 часа, а 4 месеца чакахме Област София да прехвърли стадиона на Общината", продължи той.

"Плюс това, Бойко Борисов не ми е свършил на мен някаква услуга, лична, за да му благодаря. Той свърши изключително важно нещо в историята на Левски, в три институции. Всичко бе решено за 48 часа", допълва някогашният нападател.

"Още един път използвам случая да му благодаря. Както отлично работим с кмета на София, с Общинския съвет, с Общината, с Министерството на спорта и въобще с всички институции, скоро ще се наложи да благодаря на много други. Ако вземем да се сърдим и хейтим за това, че Левски е благодарил за нещо, което институциите са свършили, за мен това не е окей. Ние сигурно ще се наложи да работим с всички политически партии в България. 4 години съм бягал като дявол от тамян за това Левски да не бъде политизиран по никакъв начин. А и да не забравяме, че Левски е най-голямата политическа партия в България като брой на привърженици. Мисля, че всички те трябва да работят добре с нас. И те го правят", убеден е легендата на "сините".
Още по темата: общо новини по темата: 25
24.09.2024
22.09.2024
16.09.2024
16.09.2024
15.09.2024
14.09.2024
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ясни са съперниците на ЦСКА и Левски за Купата на България по футбол
Левски сложи четири на ЦСКА 1948 в дъжда и мъглата в Бистрица
»
Анкета
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията