ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Евгени Минчев към Малина: Не си Чичолина, стегни се!
Автор: Екип Sofia24.bg 15:53 / 03.08.2024Коментари (0)957
Време е за седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката "ТелеГАФ“ на  в. "Телеграф“. Ето кои известни личности попаднаха под прицела му:

Галин го дава като санитар в обедна почивка

Помня баба ми да казваше,  че който носи бяло... сладолед му се е дояло. Знаете, че не е съвсем така приказката, но трябва да сме тактични. Галин се е разхубавил и това може би е от липсата на шарените му ризки, които толкова много ме разсмиваха. В днешният случай обаче, пак не съм доволен, защото в този памучен модел няма нищо предизвикателно, нито сценично. Виждам го като санитар, снимал се в обедната почивка.  Да не е станал рекламно лице на някоя марка, иначе облечено ми се струва много далеч от възприетия за него натюрел. Колебая се дали да не поставя Галин в графата- одобрен, или просто да оставя читателят да направи своята преценка. Нека подходя соломоновски и да уточня, че ако бях учител по естетика, щях да пиша на певеца среден 3.

Малина, не си Чичолина, стегни се!

Сигурен съм, че всяка майка би посъветвала сина си да не носи мрежест чорапогащник преди полунощ. Но същото важи и за жените, в случая Малина много добре илюстрира това. Не мога да отрека, че е прелестна и адски секси, ако е поставена така на витрина . Не за купуване, но за разглеждане, да речем. При професията, която има, певицата трябва да търси и да е изобретателна заради сцената. Но тук виждаме препратки към сложни за интерпретация вкусове- лично смятам, че никоя жена в мрежесто не се взема на сериозно от обществото. Стига де, нали Малина не е член на Парламента за да и търсим толкова кусури, не че ако бъде представена там, няма да засенчи повечето от депутатките. И не, не търся паралели с Чичолина.

Нети лимоните са за лимонада, не за рокля!

Казват- Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада. Не рокля! Стореното- сторено, нека се вгледаме в детайлите. Не искам да броя стипцавия плод, но ако се окажат нечетен брой лимоните, работата върви към демоде. Миналата година, мисля, че се носеха четен брой, едва ли толкова бързо се е променила модата. Гаджето ми гледа по немски тъпо и дава вид, че не е разбрал шегата. Допадат ми червените презрамки около деколтето, така се създава усещане за портрет, рисуван от Егон Шиле. Шапката добавя още много лято, но не се заемам да кажа дали е практична. Представете си Нети на плажа да трябва да се размине с чадър в някое барче.

Камелия да не е участвала на Олимпиадата?

Кажете ми, че тази рокля не е монтаж или фотошоп. Съзирам ли тук религиозни моменти или в средната част се развива някаква средновековна живопис? Да не е участвала с нея в откриването на Олимпиадата? Имам предвид първата!  Десенът изглежда сякаш момински чеиз от социализма. Тук има толкова много дрънкулки и бъбривост, че трябва да бъде написана пиеска за целта. Камелия, която има имидж на носител на модното и свежото, тук е забуксувала а калните пръски са навсякъде. Макар пръснатите по дрехата брошки и подробности да не изглеждат кални. Става дума за естетическа кал, която съсипва и без това уморената от експерименти модна среда. Вижда се, че Камелия позира с известно отегчение, нищо чудно дрехата да е дадена с рекламна цел а позирането да е от кумова срама. Белокаменната чешма до певицата що-годе импонира на плата, но къде са тук рицарите, доспехите, дрънченето на шпаги. Да, пак звънти на кухо, но от друго място.


Още по темата: общо новини по темата: 1397
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
предишна страница [ 1/233 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията