ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Приятел на Филип Буков харесал гаджето му преди него, но актьорът не се отказал
Автор: Екип Sofia24.bg 09:23 / 08.07.2024Коментари (0)1124
©
Филип Буков може и да е сред най-ухажваните от фенки млади актьори, но това никак не влияе на намеренията му в личен план. Актьорът, който зрителите на Би Ти Ви пак гледат в ролята на Алекс в повторенията на ситкома "Татковци", е готов за брак и деца. Филип даже вече планува да се задоми тъкмо с приятелката си Ива в момента, в който е готова за подобна стъпка.

Тя е по-малка от Буков с около 5 години. Все още не се е дипломирала в специалността Журналистика, която изучава в Софийския университет. Така че до сватба и семейство с актьора ще се стигне вероятно, когато Ива завърши след година-две, и се насочи в професионалното си развитие. Разбира се, ако връзката им върви все така чудесно. А това е тъкмо така, откакто са заедно, което от почти две години. Филип и Ива не са сгодени, но пък живеят под един покрив. Така че, разбира се, вече са говорили за брак и деца. Актьорът даже я нарича "жена ми".

Актьорът, който замести Иво Аръков в рубриката "Топ 10" в предаването "По действителен случай" по Би Ти Ви, открай време се чувства готов да се задоми. Само че проявява разбиране към приятелката си и не я пришпорва в предпиемането на тази важна стъпка. Това вероятно е изненада за фенките му, понеже Филип е едва на 30, известен е и успешен. Освен това винаги е давал вид на нахакан млад мъж. Впечатлението, което създава, работи за него в професионален план. 

Филип се възползва, за да напредне в кариерата, но иначе винаги е бил далеч от образа на сексимвол или плейбой. Даже е казвал, че е имал много хубав ергенски живот, който отдавна е приключил. Май е траял само две години, колкото е времето между срещата с Ива и предишната му любов, която продължила доста дълго. Преди да се запознаят с настоящата си приятелка, Филип имал 8-годишна връзка. С бившата му приятелка се залюбили в гимназията и даже живеели заедно. Разделили се изненадващо, малко след снимките на сериала "Откраднат живот" по Нова тв, в който Филип играеше д-р Хаджихристев.

Актьорът се запознал с Ива в дискотека, но трябвало да положи доста усилия, за да спечели сърцето й. При това Филип пристъпил към действие, след като негов приятел претърпял неуспех с опитите си да привлече вниманието й. Била сърдита, неразговорилива, оплакал се той на Буков тогава в дискотеката. Актьорът решил да провери дали наистина е такава, а и бил убеден, че няма да реагира по същия начин, ако той я заговори.

Минути по-късно Ива го оборила. Филип лично установил, че не е отзивчива към нови запознаства с представители на мъжкия пол. Нищо, че Филип Буков е известен и харизматичен. Даже в един от пътите, в които актьорът отишъл да я заговори в дискотеката, Ива му направила знак с ръка да се разкара. "Как така ще се държи с мен?!", нервирал се той тогава, но не се отказал, понеже има състезателен дух и обича предизвикателствата.

Тъй като неговият приятел първи я харесал, Филип все пак отстъпил, но само, за да се засили в ухажването на момичето, както станало ясно по-късно. След няколко дни Филип разбрал, че другарят му се е отказал да ухажва Ива и решил пак да пробва късмета си. Първата пречка, която срещнал, била в установяването на контакт. 

Оказало се, че тя е дала измислен телефонен номер на другаря на Филип. Още при срещата им в дискотеката обаче актьорът и приятелят му разбрали, че имат общ познат с въпросното момиче. Филип успял да го убеди да му даде профила й в социална мрежа, за да й пише. Обещал да е любезен и ако тя не се вълнува от вниманието му, да не й досажда със съобщения. Филип споделил за това и на самата Ива, когато й писал. Тя отвърнала с "добре" и се заговорили. Само че това не били продължителни, опознавателни разговори, понеже тя отговаряла на съобщенията на Филип веднъж на три-четири дни. С това още повече го учудила и даже наново нервирала.

По-късно, когато вече станали гаджета, актьорът разбрал, че Ива не го прави нарочно. Просто не е от хората, които постоянно са с телефона си в ръце. Прочитала съобщенията от смарт часовника си и отлагала отговора по някаква причина, но пък после забравяла да го напише. Е, вече не пропуска да отговори на съобщенията на Филип Буков. Двамата се радват на хармонична любов и кроят общи планове за бъдещето, пише HotArena.


Още по темата: общо новини по темата: 1397
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
предишна страница [ 1/233 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията