ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Бизнес
Институции
Криминални
Общество
В София: Шофьорите трябва да преместят автомобилите си, ако са паркирани в тези зони
Автор: Цвети Христова 16:36 / 19.07.2024Коментари (0)1114
© Столичен инспекторат
От Центъра за градска мобилност публикуваха график за периода от 21 до 27 юли, защото миенето на улици продължава. Шофьорите трябва да преместят автомобилите си, ако са паркирани в тези зони.

Вижте графика за периода от 21 до 27 юли  

Продължава поетапното измиване на централни улици под формата на "карета“ в столицата с временно затваряне на движението. За да се избегне преместване на паркираните автомобили с "паяк“ от екипите на ЦГМ ЕАД, собствениците на същите трябва да ги преместят, докато трае дейността. Информация за локацията, на която са преместени автомобилите може да се намери на телефона на ЦГМ 0700 13 233. Посочени са и препоръчителни зони, в които собствениците могат да преместят автомобилите си.

На 21 юли от 07:30 ч. до приключване на миенето, но не по-късно от 16:30 ч. ще бъдат затворени за придвижване, паркиране и престой на автомобили следните улици, по които ще тече дейността от четири страни под формата на "каре": ул. "Добруджа“, ул. "Цар Шишман“ от ул. "Ген. Йосиф В. Гурко“ до пл. "Народно събрание“, ул. "Ф. М. Достоевски“, пл. "Народно събрание“, ул. "Аксаков“ от бул. "Васил Левски“ до ул. "6-ти септември“, ул. "Хаджи Димитър“, ул. "Славянска“ от ул. "6-ти септември“ до бул. "Васил Левски“, ул. "Иван Вазов“ от бул. "Васил Левски“ до ул. "6-ти септември“.

Платените зони за паркиране не работят.

На 22 юли от 07:30 ч. до приключване на миенето, но не по-късно от 16:30 ч. ще бъдат затворени за придвижване, паркиране и престой на автомобили следните улици, по които ще тече дейността от четири страни под формата на "каре": ул. "Гургулят“ от ул. "Проф. Фритьоф Нансен“ до ул. "6-ти септември“, бул. "Васил Левски“ от ул. "Хан Крум“ до ул. "Проф. Фритьоф Нансен“, ул. "Д-р Петър Берон“, ул. "Любен Каравелов“ от ул. "Проф. Фритьоф Нансен“ до ул. "Хан Крум“, ул. "Карнеги“, ул. "13- март“, ул. "6-ти септември“ от бул. "Патриарх Евтимий“ до бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“, ул. "Георги С. Раковски“ от бул. “Евлоги и Христо Георгиеви“ до бул. "Патриарх Евтимий“, ул. "Гечкенли“.

Живущите в подзона 3, за деня на миенето на тяхната улица, могат да паркират и в останалата част от подзона 3 и подзона 4. 

На 23 юли от 07:30 ч. до приключване на миенето, но не по-късно от 16:30 ч. ще бъдат затворени за придвижване, паркиране и престой на автомобили следните улици, по които ще тече дейността от четири страни под формата на "каре": ул. "Любен Каравелов“ от ул. "Хан Крум“ до ул. "Ген. Йосиф В. Гурко“, ул. "Ген. Йосиф В. Гурко“ от бул. "Васил Левски“ до бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“, ул. "Юри Венелин“ от бул. "Васил Левски“ до бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“, ул. "Ген. Паренсов“ от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“ до бул. "Васил Левски“, ул. "Граф Игнатиев“ от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“ до бул. "Васил Левски“, ул. "Проф. Никола Михайлов“, ул. "Николай Павлович“, ул. "Женева“, ул. "Данте“, ул. "Хан Крум“ от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“ до бул. "Патриарх Евтимий“.

Живущите в подзона 3, за деня на миенето на тяхната улица, могат да паркират в останалата част от подзона 3. Живущите в подзона 4, за деня на миенето на тяхната улица, могат да паркират в останалата част от подзона 4. 

На 24 юли от 07:30 ч. до приключване на миенето, но не по-късно от 16:30 ч. ще бъдат затворени за придвижване, паркиране и престой на автомобили следните улици, по които ще тече дейността от четири страни под формата на "каре": ул. "Шейново“, ул. "Св. Кл. Охридски“, ул. "Кракра“ от ул. “Шипка“ до бул. "Цар Освободител“, ул. "Сан Стефано“ от бул. "Цар Освободител" до ул. "Шипка“, ул. "Тулово“, ул. "Мургаш“, ул. "Васил Априлов“ от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. "Шипка“.

За да се избегне преместване на паркираните автомобили с "паяк“ от екипите на ЦГМ ЕАД, собствениците на същите трябва да ги преместят, докато трае дейността. Информация за  локацията, на която са преместени автомобилите може да се намери на телефона на ЦГМ 0700 13 233. 

Живущите в подзона 12, за деня на миенето на тяхната улица, могат да паркират и в останалата част от подзона 12 и подзона 25.

На 25 юли от 07:30 ч. до приключване на миенето, но не по-късно от 16:30 ч. ще бъдат затворени за придвижване, паркиране и престой на автомобили следните улици, по които ще тече дейността от четири страни под формата на "каре": ул. "Янтра“, ул. "Леонардо да Винчи“, ул. "Цар Иван Асен II" от "Орлов мост“ до ул. "Светослав Тертер“, ул. "Модест Мусоргски“, ул. "Виктор Юго“, ул. "Загоре“, ул. "Николай В. Гогол“, ул. "Авицена“, ул. "Тича“, ул. "Мизия“.

Живущите в подзона 25, за деня на миенето на тяхната улица, могат да паркират и в останалата част от подзона 25 и подзона 12.

На 26 юли от 07:30 ч. до приключване на миенето, но не по-късно от 16:30 ч. ще бъдат затворени за придвижване, паркиране и престой на автомобили следните улици, по които ще тече дейността от четири страни под формата на "каре": ул. "Хан Омуртаг“ от ул. "Чавдар войвода“ до бул. "Михай Еминеску“, ул. "Петър Делян“ от ул. “Бойчо войвода“ до ул. "Чавдар войвода“, ул. "Цар Иван Асен II" от ул. "Георги Марков“ до бул. "Михай Еминеску“, ул. "Владимир Василев“ от ул. "Георги Марков“ до ул. "Цар Иван Асен II“, ул. "Георги Марков“, ул. "Чавдар войвода“, ул. "Страхил войвода“, ул. "Мануш войвода“, ул. "Бойчо войвода“.

Живущите в подзона 25, за деня на миенето на тяхната улица, могат да паркират и в останалата част от подзона 25 и подзона 36. 

На 27 юли от 07:30 ч. до приключване на миенето, но не по-късно от 16:30 ч. ще бъдат затворени за придвижване, паркиране и престой на автомобили следните улици, по които ще тече дейността от четири страни под формата на "каре": ул. "Хан Омуртаг“ от ул. "Чавдар войвода“ до ул. "Мизия“, ул. "Добромир Хриз“, ул. "Ивац войвода“, ул. "Петър Делян“ от ул. "Чавдар войвода“ до ул. "Крали Марко“, ул. "Цар Иван Асен II" от ул. "Светослав Тертер“ до ул. "Чавдар войвода“, ул. "Река Осъм“, ул. "Владимир Василв“ от ул. "Младен Павлов“ до ул. "Георги Марков“, ул. "Лакатица“, ул. "Огоста“,  ул. “Светослав Тертер“ от бул. "Цариградско шосе“ до ул. "Хан Омуртаг“, ул. "Николай Ракитин“, ул. "Момчил войвода“, ул. "Младен Павлов“, ул. "Крали Марко“, ул. "Георги Марков“, ул. "Чавдар войвода“.  Живущите в подзона 25, за деня на миенето на тяхната улица, могат да паркират и в останалата част от подзона 25 и подзона 36.


Още по темата: общо новини по темата: 79
03.09.2024 »
03.09.2024 »
03.09.2024 »
03.09.2024 »
03.09.2024 »
02.09.2024 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Софийски новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожари 2024
Лято 2024
Газови доставки
Водна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията