ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Бизнес
Институции
Криминални
Общество
Седмицата на кафето предстои в София: Познава ли българинът тънкостите на напитката? | ||||||
| ||||||
Какъв правилно се пие кафе и има ли развита кафе-култура у нас? Според бариста Видин Андонов качественото кафе трябва да се опита без захар и мляко. "Да се пробва ароматът и вкуса му. Тогава, ако има нужда може да се добави мляко и захар", добави той. По думите му има доста опции при приготвянето на кафе напитки. "Качественото кафе има съдържа доста по-малко кофеин от масовите кафета", каза Андонов NOVA. "Кафе асоциация България се стреми да обучи потребителите така, че да търсят вкуса на кафето и да знаят кое и какво е качественото кафе", сподели бариста Мартина Христова. Тя добави, че спешълти кафе, е кафе, което има проследимост на това, което е в чашата. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Софийски новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Анкета