ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Бизнес
Институции
Криминални
Общество
Хекимян: ПП-ДБ-СС саботираха сесията! Единственият ремонт, който ще свърши бързо, е този на кабинета на зам.-кмета по финансите
©
ПП-ДБ-СС саботираха извънредната сесия на Столичния общински съвет, скриха се от софиянци. Те трябваше да бъдат в зала, за да може да се дабатира проблема на града, който е свързан с кошмарния трафик и кошмарните задръствания, за които те носят пряка вина с организацията на ремонтите, които изобщо се случват в града, с хаоса на новата организация по булевардите. Изобщо те не могат да се справят с всяко едно нещо, което са се захванали в този град през изминалата една година. За да се стигне до подпорна конструкция на моста на бул. "България", Околовръстното, която е изключително символична. Проблемът не се решава, а просто се замазва. Симулира се някакво временно решение, нещо, което да подпре управлението. Това заяви пред журналисти в кулоарите на Столична община председателят на групата на ГЕРБ в СОС Антон Хекимян по повод проваленото извънредно заседание, предаде репортер на Sofia24.bg.

"Уважаеми Терзиев и Бонев, хората нямат нужда да служат вашите оплаквания, че някой ви е виновен, че нещо не се случва както вие сте го планирали. Вие сте тези, които трябва да управляват и в момента с ехидните си усмивки не се усмихвате на нас общинските съветници, а ехидно се усмихвате на гражданите, чиито проблеми трябва да решите, но зад тази ехидна усмивка се крие нервният ви смях, наивността, това че не може да се справите с нещо, което гражданите ви повериха и се проваляте всеки ден, с всеки ремонт, с всяка плочка от тротоарите, които като програма ГЕРБ ви завеща. Не се справяте. Оценката, която ще ви бъде писана след четири години, ще бъде със сигурност много слаба. Разочароващо е вашето отношение, разичариващо е отношението на спасителите и на "Промяната" към гражданите, които днес ми пишат: "Сядаме да гледаме извънредната сесия, където очакваме да чуем решенията на кмета - какво ще предложи, за да няма тапи в града, как ще реши проблемите", отбеляза Антон Хекимян.

По думите му поредното задръстено нещо в града са били  коридорите в Столична община с общински съветници от ПП-ДБ-СС, които не влязоха в залата.

Хекимян изтъкна, че единственият ремонт, който ще свърши бързо, е този на кабинета на заместник-кмета по финансите.

"Кметът Терзиев няма никаква идея как ще реши проблема на хората със задръстванията", добави Антон Хекимян.

"Да, в София не се строи и ние категорично казваме, че е така. Единственото, което се случва, е довършването на проектите на ГЕРБ. Те самите не строят, защото нищо не са предложили", коментира той.

"Във всяка една телевизионна риалити продукция, накрая победителят получава един чек от шефа на продукцията. Днес аз ще напиша един чек. Този чек е на стойност 5 млн. лева - толкова загуби калкулираме всеки ден заради задръстванията. Има различни формули, по които може да се изчисли това. Средната производителност на човек, включително на работещ в София. Една консервативна формула, ако използваме между 500 и 700 000 работещи всеки ден и като пресметнем едни 15 мин. в задръстването, правят 5 млн. на ден. Това е един чек обаче не за големия победител в комедийното шоу на Бонев и на Терзиев, а чека на големия губещ. Големият губещ са софиянци - ние, вие и градът. Големият губещ получава чек от 5 млн. лева на ден. Сега ще ви покажа и един друг чек, който подписаха част от софиянци точно преди 1 година," добави той и показа предизборен билборд на Борис Бонев "Писна ти от задръствания, нали" от кампанията преди местния вот миналата година", посочи Хекимян.

"Точно преди една година софиянци дадоха този чек на доверие на управляващите и днес сигурно са го скъсали. Има пълна дезорганизация на града. Всъщност писна ни от вас, г-н Терзиев и Бонев - да задръствате града, да не успявате да направите качествена организация на всичките тези ремонти за които ви говоря", добави Хекимян.

"Не могат да се справят с трафика и тук идва болшевишката идея на Борис Бонев - да ни забранят автомобилите. Дайте да слезем от тях. Писна ни от вас. Всъщност нямаме повече никакъв кредит на доверие", каза още Антон Хекимян.


Още по темата: общо новини по темата: 617
17.10.2024 Инж. Кукурин: Страхотна новина за район "Младост" в София! Очаквам спестявания от 400 хил. лв. годишно
17.10.2024 Контрера: ПП-ДБ-СС избягаха от извънредната сесия на СОС! Страх от неудобни въпроси и липса на отговори
17.10.2024 Григорова: Терзиев платил половин милион лева за адвокатски хонорар, след като делото може да се води от юристите на СО
17.10.2024 В София ще се построят две 75-метрови сгради
17.10.2024 Извънредното заседание на СОС се провали
17.10.2024 Хекимян пресметна 5 млн. лв. загуби на ден от задръстванията в София и се обърна към Терзиев и Бонев с думите: Писна ни от вас
предишна страница [ 1/103 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Софийски новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Процедурата за избор на нов главен прокурор
Издирват майка на две деца от София
Първа лига, сезон 2024/2025
Зима 2024/2025 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията