ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пловдивчанин: При олинклузив с безплатен вносен алкохол, жулят от маркови уискита и плащат спокойно по 400 лв. сметки още в ранния следобед
Автор: Екип Sofia24.bg 10:17 / 02.09.2024Коментари (51)936
©
Галеристът и организатор на културни събития в Пловдив Торос Торосян с по-различен поглед за платежоспособните летуващи чужденци по родното Черноморие.

"В хотела в който съм (на Слънчака), почиващите са 99% румънци и 1% аз и фемили.

При ултра ол инкл. с безплатен вносен алкохол, те жулят от 12 и повече годишните уискита и плащат спокойно по 300/400 лв. сметки още в ранния следобед. Пият само от бутилираните платени вносни бири и поръчват скъпи вина- просеко, френски и амароне.

В тяхно лице виждаш спокойни хора с много мангизи.

Защо го пиша това, защото за по-горното си има причина.

Румънците избраха Европа и отхвърлиха раша, а ние май обратното!

От последните антирашистки действия на Румъния е закриването на pyzките центрове.

Не случайно САЩ свали визите за румънците!

А ние ще го духаме, нон стоп и яко, защото сме с pyzки квас вместо мозък в главите!

п.п.Почти целия персонал са украинки, фантастично обслужване, респектиращ професионализъм!, пише пловдивчанинът в страницата си във фейсбук.


Още по темата: общо новини по темата: 1051
16.09.2024 »
15.09.2024 »
15.09.2024 »
13.09.2024 »
13.09.2024 »
12.09.2024 »
предишна страница [ 1/176 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Украинците,които работят са единици. Молдовците работят ,но авторът явно не се е научил да ги различава или просто нарочно твърди неверни неща само и само да се изхвърли кат ч.кия на пясък и да настройва хората срещу руснаците.
0
 
 
Ей на нас, все някой друг ни е виновен!!! Турци, руснаците, американците, циганите.....
+1
 
 
Няма как да съм поклонник на Еврогейците, които ни налагат абсурдни правила и изисквания, които съсипаха богатата ни държава,която произвеждаше всичко необходимо,за да купуваме сега боклуците им,и да тровим с тях земята и децата си!
0
 
 
Приятелю, защо заблуждаваш хората? Къде си видял украинец да работи? Подпират се по цял ден и нагло гледат българите, които се бъхтят. Те знаят, че собственикът не може да ги изгони, защото държавата (ние) му плащаме. А румънци да плащат по 400 евро?? Ти за балъци ли ни имаш? Факт е, че без руснаците сезона е провален и това се отчита официално (без да казват, че са руснаци). Те си почиват в Турция и малко ги е грижа за нашите санкции.
-2
 
 
Искам всички русофилски безродници да ми отговорят защо техния водач- нещастника Костя Копейкин си държи парите в евро а не рубли.
-1
 
 
Русофилчетата да го духат, всички искат да живеят по добре а не като в Сибир.
+1
 
 
Тоя превъртя тъпомера! И чак мутрее... муахаха... Е.а ти и галфона!
+4
 
 
:-)))))) Чета и се смея. Някои хора или не разбират колко ниско падат, или си дават сметка какъв е днешният тренд и как трябва да се държи маймунката, за да плува някъде отгоре, а не да се прави на водолаз без шнорхел и маска. Историята е едно колело с боксова ръкавица в някоя част от окръжността. В българския случай боксовите ръкавици са доста повече от една. Та, колелото се върти и някой яде по физиономията крошета. Най-интересното е, че акълът ми никога не идва, защото той самият така е избрал. Тоя брадат образ да си припомни за арменският геноцид. Какво и защо! И да каже нещо и за палестинския геноцид. Него обаче го премълчава. Какво излиза? Че едните са повече от другите по някакъв критерий. И щом турците някога са клали арменци, а германците са искали чиста арийска нация и са изпарявали редица народи и етноси, може пък и да не е случайно. Туко виж арменското момче пак се окаже от страната на елиминацията. И го колят и бесят онези, комуто в момента се кланя. Защото изглежда е пропуснал да се информира какъв фашизъм в най-чист вид в момента има в Украйна. Фашизъм, който се ТОЛЕРИРА от онези, които харесва. Дали пък след време няма да обърне плочата и какво ли ще приказва тогава?
+6
 
 
Намерил кой да хвали тоя брадат пръч! Преди няколко години ми се случи да съм в хотел с румънци. Който не е бил ол онклузив с мамалигари, нищо не е видял. В буквалния смисъл цигани, макар и бели. Крясъци, скандали, комуникация все едно са на полето, бой за храна-сякаш не бяха яли от времето на Чаушеску. А съдейки по автопарка отвън, не бяха хора на социални помощи. Очевидно е че и с пари не могат да премахнат циганско просяшкия си манталитет. Излезли от циганията, но тя не излиза от тях.
+7
 
 
Безкрайно голям глупак при цялото ми уважение към арменците. Хайде глупак, кажи България как е избрала раша по твои думи? В нато ли сме? В ЕС ли сме? Помагаме ли на фашисткия режим на Украйна? Настаняване ли хохолите на хотели по морето, а собствените си граждани във фургони? КОЛКО БЕЗПЛАТНИ бази американски, не натовски има у нас? Имали друга държава, дала бази без пари? Турците само за Инджирлик вземат около милиард на година. Хайде сега хюмне нещастно, посочи едно токова наведена власт към краварите по света? Може би само квази държавата Косово?
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията