ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Бизнес
Институции
Криминални
Общество
Българин е починал от задушаване в цех за обработка на месо в Белгия | ||||||
| ||||||
Мъжът е бил нает от подизпълнител на месопреработвателното предприятие в Дейнзе, е заявил Елке Ванде Велде, предаставител на Инспекцията по труда. "Той е работил на машина, която бързо замразява храна при много ниска температура, и е припаднал по причини, които все още не са известни". Назначена е съдебно-медицинска експертиза, която да изясни причината за смъртта. "Първоначалните резултати показват, че е възможно да е било изпуснато известно количество азотен газ, което е довело до липса на кислород", съобщава Инспекцията по труда. Ще бъде проведено и разследване, за да се установи дали е спазено законодателството за безопасност на работното място. |
Още по темата: | общо новини по темата: 285 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Международни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Хора в неравностойно положение за метростанция "Бели Дунав": Пощадете ни
10:03 / 27.11.2024
Тайната падна, но съмнението остана, Ивонне разкри дълго пазена тайна
09:09 / 27.11.2024
Мицкоски: Няма да отстъпваме от червените линии в преговорите с България
18:03 / 27.11.2024
Абонамент
Анкета