ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Виктория Капитонова: За 15 години съм била само с двама
Автор: Екип Sofia24.bg 12:01 / 01.09.2024Коментари (0)888
© Инстаграм
Рускинята Виктория Капитонова постоянно усъвършенства уменията си да комуникира на български – нещо неприсъщо на повечето живеещи у нас нейни сънароднички. 

Репортер на "Уикенд" се свърза с инфлуенсърката и я разпита за всичко най-актуално в бизнеса й и в интимен план. В интервюто стана дума и за новите й придобивки: луксозна лимузина и просторен апартамент с чудесна гледка от терасата, а също и за предстоящия 4-ти сезон на "Ергенът"  - риалитито, което Вики спечели безапелационно през 2022 г.

 

- Виктория, в работа или в почивка минава лятото ви?

- Работя повече това лято, почти не почивам, защото трябва да изкарвам пари. Отскоро имам моден бранд, който в момента все още не е печеливш. Не мога да си позволя да наема работници, на които да делегирам задачи. Нямам и съдружници, справям се сама. Единствената помощ, която получавам за новия бизнес, е на приятелски начала. Колко точно съм на загуба досега, няма да уточнявам. В бизнеса със сигурност има и загуби освен печалби. Вложените пари са инвестиция и е въпрос на време да се получи възвращаемост.

- От инфлуенсърството успявате ли да изкарвате достатъчно?

- От доста време се занимавам активно с инфлуенсърство, имам и менторска програма, покрай която доста хора са ми се доверили. Провеждам курсове и маратони. Преди дни приключи един такъв, който беше на тема "Мечтите" и как правилно да си формулираме желания. В момента тече курс за развиване на социални мрежи. Когато приключи, ще направя бал на учениците. Имам и подкаст, на който съм водеща. Първият ми гост беше финансов консултант, човек, занимаващ се с недвижими имоти. Разказа много интересни факти за кредитите. Лично аз досега не съм ималата такива. Всъщност, оказа се че кредитите са нещо добро, ако знаеш къде да инвестираш изтеглените пари.

- Тоест вече сте склонна да изтеглите кредит...

- Да, защо не? Бих направила обаче тази крачка догодина, защото сега имам адски много работа, а искам по-сериозно да подходя към кредита - да проуча пазара и всички възможни варианти за инвестиране на парите.

- За пари само на себе си ли разчитате?

- Радвам се, че мога да разчитам на доходите от моите бизнеси. Никога обаче не съм била против да ми помагат и отстрани - хората до мен и т.н. Ако имат желание и възможност, не отказвам. Приемам всичко с благодарност.

- Имате ново жилище. Кога ще се нанесете в него?

- Все още не живея в него, няма акт 16. Живот и здраве, надявам се да се нанеса следващото лято. Ще си направя ремонта качествено и много спокойно. Средствата, които ще вложа в обзавеждане, ще ги изкарам с работа. Имам къде да живея и сега. Преди години родителите ми подариха апартамент в София.

- Колко платихте за новия си апартамент?

- Закупила съм жилището на зелено, бях първата, която се свърза с инвеститорите за оферта. Тогава те дори не бяха готови с условията и успях да си договоря възможно най-добрите. Платих за сделката с парите, които съм изкарала като дивидент от фирмите ми - дадох всичките си наличности. Имотът ми хареса заради локацията, квадратурата и гледката от терасата.

- Твърди се, че българите са ви направили милионерка …

- Всъщност, както българите казват, че са ме направили милионерка, така и аз ги правя милионери. Благодарение на курсовете с мен учениците ми започват да печелят 5-6 цифрени суми. Истината е, че все още не съм милионерка, но винаги съм предпочитала хората да програмират моята реалност, казвайки, че съм такава. Щом те го твърдят, така ще стане. Ще бъда и милионерка.

- Колко ученици имате? Истина ли е, че ви плащат по 6000 лв. за 24 часа?

- Вече не мога да кажа точната бройка на учениците ми в различните курсове, но са над 1000. Имам няколко проекта, които развивам. Преди време правех и маратон за финансово изобилие. Никой мой ученик не е дал 6000 лева за 24 часа с мен. Сумата беше 3000 и имаше хора, които я платиха. Всички бяха жени.

- Всичко ли можете да продадете и от всичко ли можете да изкарате пари?

- Не, но предпочитам да вярвам, че мога да направя пари от всичко. Чрез нашите мисли програмираме бъдещето си. Това си е закон.

- По колко пари харчите на ден?

- Различно е. Има дни, в които не харча и лев, а в други - по 100 или 500 лева. Когато купих апартамента на зелено, наведнъж дадох доста голяма сума, а след това - в различни етапи на строителството, съм превеждала и още. Притежавам фирми и плащам коректно данъците си. Внасяла съм 5-цифрена сума в държавната хазна. От близо 2 месеца имам нова кола. Взех си я на лизинг. Ще я изплащам 5 години, така че редовно ще си погасявам вноските.

- Ще гледате ли следващия четвърти сезон на шоуто "Ергенът", което спечелихте безапелационно през 2022 г.? Какво е мнението ви за главния герой в тазгодишното издание - Алек Младенов?

- Ако го има предаването, ще го гледам. Не съм много сигурна, че ще снимат следващ сезон на "Ергенът" - попадала съм на новини, че е възможно телевизията да се откаже от формата. Ще поживеем, ще видим. Последният сезон на риалитито, в който участваше Алек, не съм го следила толкова прецизно, както предишните два. Мога да кажа обаче, че това, което направи на финала ергенът, беше доста тъжно. Постъпката му не дава добър пример.

- Чувствате ли си готова за брак и деца?

- Не знам дали човек може да се чувства напълно готов за тази стъпка. Говорила съм с много хора по темата и всички са категорични, че бракът и децата просто си идват в някакъв момент. Когато му дойде времето, ще стане и това.

- Досега била ли сте на крачка от сватба?

- Не, никога досега. Не съм и получавала предложение за брак. Много съм моногамна. В последните 15 години съм имала само две връзки с мъже. Получавала съм неприлични предложения в инстаграм, но съм ги блокирала. 

- Говори се, че от години имате мъж в живота си, когото упорито криете. Твърди се дори, че това е Дидо Културиста…

- Не се знае (смее се). Предпочитам да не отговарям дали в момента има мъж в живота ми, за да съм по-загадъчна. Тази потайност до голяма степен е свързана с един нов проект, който съвсем скоро ще реализирам. Част от стратегията е. 

- На колко години бяхте, когато си хванахте първото гадже?

- Първата ми сериозна връзка беше на 16. Година след това се наложи да се разделим, защото дойдох да живея в България.

 - Родителите ви как са? Често ли ги посещавате в Русия? Баща ви все още ли има проблем с алкохола, или вече е успял да се пребори?

- Родителите ми се чувстват прекрасно. Наскоро бях в Русия, изкарах с нашите две седмици. Баща ми не е алкохолик, никога не е имал такъв проблем. Като всеки типичен руснак и той обича да си пийва, но не прекалява.

- Какви грижи полагате за външния си вид?

- Стремя се да се храня здравословно и да слушам тялото си, въпреки че никога не съм имала проблем с наднормено тегло. Тренирам винаги когато мога. И сънят е много важен за мен. Когато човек се е наспал добре, е по-красив.


Още по темата: общо новини по темата: 1397
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
предишна страница [ 1/233 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ЦСКА-София в Първа Лига сезон 2024/25
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията