ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тези хранителни продукти стават токсични в микровълновата | ||||||
| ||||||
Нитритите се комбинират с химикали в червата и могат да доведат до развитие на рак. Диетолози отбелязват, че претоплянето и на чая е опасно. То активира всички бактерии, които са били "спящи“, което означава, че има риск от чревни разстройства и отравяне. От друга страна, оризът може да съдържа бактерии Bacillus cereus, които не се унищожават при нагряване в микровълнова фурна. Спорите им могат да навлязат в храносмилателния тракт и да причинят неприятни симптоми като диария, повръщане и спазми, пише zdrave.to. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Майката на Невяна Владинова: Пълна лъжа е, че има връзка с Дарин Ангелов
13:27 / 17.12.2024
Какво да очакваме от зоната с ниски емисии за битово отопление в София?
14:00 / 17.12.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета