ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тези хранителни продукти стават токсични в микровълновата | ||||||
| ||||||
Нитритите се комбинират с химикали в червата и могат да доведат до развитие на рак. Диетолози отбелязват, че претоплянето и на чая е опасно. То активира всички бактерии, които са били "спящи“, което означава, че има риск от чревни разстройства и отравяне. От друга страна, оризът може да съдържа бактерии Bacillus cereus, които не се унищожават при нагряване в микровълнова фурна. Спорите им могат да навлязат в храносмилателния тракт и да причинят неприятни симптоми като диария, повръщане и спазми, пише zdrave.to. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Какво да сложим на трапезата за Нова година?
09:28 / 31.12.2024
Как да пием, без да се напием на Нова година
22:14 / 31.12.2024
Ужас на "Ботевградско шосе": Тежка катастрофа със страховити кадри
20:28 / 31.12.2024
Вкусна питка за Нова година
08:41 / 31.12.2024
Мръсен въздух над София
09:45 / 31.12.2024
Емблематичен репортер напусна NOVA
12:14 / 02.01.2025
Актуални теми
Абонамент
Анкета