ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Стефания Колева и Деян Ангелов-Додо разказват за новата постановка "Без гаранция"
Автор: Надя Брайт 11:21 / 27.05.2024Коментари (0)1078
©
"Без гаранция" е една извадка на сложните човешки отношения, предложени по един забавен комичен начин. Това коментира в предаването "Шоуто на Надя Брайт" на Радио "Фокус" актрисата Стефания Колева.

Актьорът Деян Ангелов-Додо допълни, че идеята за спектакъла възниква след спор, в който единият казва едно, а другият разбира съвсем различно нещо. И това прераства в предстоящия спектакъл "Без гаранция" по текстове на режисьора Николай Гундеров, премиерата на който ще се проведе на 27 май от 19.00 часа в кино "Люмиер".

"Това са истории, в които всеки един човек се припознава в някаква ситуация. Ситуацията са различните типажи, през които всеки един от нас може би в живота си е минавал или предстои да мине. Гледна точка, чрез която се вглеждаш навътре в себе си със самоирония", обясни още тя и добави, че се надява по този начин да накарат хората да се замислят защо им се случват разни истории и да се надсмеят над тях. Деян Ангелов добави, че със сигурност повечето мъже ще се припознаят в част от историите от чисто мъжката гледна точка в различни ситуации.

По думите на актрисата трябва да има баланс в отношенията и взаимодействията на една двойка. Въпросът не е, че мъжът е прекалено рационален, а жената прекалено емоционална – според нея и в мъжа има емоция, и в жената има рационалност, но в някакъв момент те трябва да се съберат, за да се получи такъв баланс. "Лошото е че егото ни играе лошо шега, и ако сме достатъчно сензитивни да можем да направим крачката назад, мисля че бихме тръгнали в една посока, накъдето и да е, и да си се държим за ръка. Обаче въпросителната е можем ли го", подчерта тя.

Двамата актьори се запознават покрай общата си работа по представление в Народния театър. "И оттам се сглобихме като чувство за хумор с него и брат му Дарин Ангелов-Дарко, и общо взето да разсейваме всеобщата тегоба по репетициите", каза Стефания Колева и добави, че и в момента играят заедно на сцената в представлението "Теремин: музика, любов и шпионаж" на режисьора Валентин Ганев. Другото им съвместно представление в Театро отсам канала е "От всички страни", в което играят и Дарин Ангелов и Александра Сърчаджиева, и е също забавна комедия на ситуациите под режисурата на Николай Гундеров.  

Стефания Колева споделя и за участието си в един от мащабните проекти на Народния театър – спектакълът "Медея" по Еврипид на театралния режисьор Деклан Донелан. "Изключително интересен процес. Силно се надявам да стане нещо интересно, което да ни разбули въобще като усещане за театър.“







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожари 2024
Лято 2024
Газови доставки
Водна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията