ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Соня Васи: Тръмп е лъжец, американците не искат клоун за президент
Автор: Екип Sofia24.bg 22:50 / 13.09.2024Коментари (0)600
©
Хората се умориха от сеир и зрелища в политиката, искат стабилност, каза още "Мис България" 1988 г.

"Изцяло подкрепям Камала Харис, след като Доналд Тръмп и неговият вицепрезидент - Джей Ди Ванс - същият ненормалник като него, я обидиха, като я нарекоха "бездетна дама, отглеждаща котка". Това каза ексклузивно за "България Днес" Мис България за 1988 г. Соня Васи, която от 34 години живее и работи в САЩ и допълни: "Тръмп откровено загуби дебата срещу Харис, искрено се надявам да загуби и изборите".

Нашенката, която е и първата българка, красила кориците на мъжкото списание "Плейбой", толкова се е ядосала на Тръмп, че се включва и в масираната кампания на американските жени, която завчера поведе американската певица Тейлър Суифт в защита на Харис.

34-годишната изпълнителка, която според данни на "Форбс" за тази година има нетни активи на стойност 1,3 милиарда щатски долара и която стана големият победител на 40-ото издание на музикалните награди на MTV, които се проведоха завчера в Ню Йорк, обаче също е бездетна и... гледа коте.

Минути след края на телевизионния дебат Суифт пусна свой пост в социалните мрежи, озаглавен "Бездетна дама с котка", в който обяви, че ще гласува за Харис, защото: "Камала се бори за права и каузи, които, вярвам, имат нужда от воин, който да ги защити. Тя е непоколебим, надарен лидер и вярвам, че в тази страна можем да постигнем много повече, ако се водим от спокойствие вместо от хаос".

След подкрепата от Тейлър Суифт милиони жени в САЩ са се припознали в обидните думи на Тръмп и са последвали примера на певицата. Нашата хубавица Соня Васи също се присъедини към дамите с котки, въпреки че тя има 21-годишна дъщеря, защото: "Това е дискриминативно отношение. Тръмп се опитва да ни раздели на бели, на черни, на американци, на емигранти, на хора с деца и без деца. Въпреки че Америка ми е дала поданство, аз съм българка и винаги ще си остана такава. Дъщеря ми, която е студент и е на 21 години и е идвала само два пъти в България - на 4 г. и на 7 г., навсякъде до ден днешен казва, че е българка и говори български език много по-добре от Нина Добрев", разказва Васи.

По нейни думи Тръмп има един неоспорим талант, а именно да прави грандиозно шоу, но: "Всички много се смяхме на участието му в дебата. Самата Камала също се смя от сърце, но хората в XXI век вече сме уморени от цирк, драма и зрелища в политиката. Искаме сериозни и отговорни политици да решават съдбите ни. Вече ни писна от политическия цирк".

Васи недоумява защо Доналд Тръмп в национален ефир е съобщил, че в Охайо емигрантите от Хаити се хранели с котки и кучета. Шокиран от новината, водещият на дебата за пръв път в историята на американската телевизия настоя да бъде направена проверка на факта. "Режисьорът веднага се свърза с Охайо и оттам отрекоха думите на Доналд, оказа се, че Тръмп лъже в ефир. 99,95 процента от това, което той говори, е лъжа. И след като водещият му каза, че кметът отрича тази информация и че няма никакви данни емигранти да ядат кучета и котки, Тръмп отговори най-безпардонно: "Не е така, аз го гледах по телевизията". Не изпита срам, а продължи с цирка, без да му мигне окото дори", възмутена разказа Васи.

По нейни думи американците не искат клоун за президент на Съединените щати. "Надявам се искрено Камала да спечели, но проблемът е, че повечето представители на средната класа от щатите, в които Доналд Тръмп е популярен, не я познават като лице, като човек, защото тя беше никой до оня ден. Харис беше вицепрезидент на Байдън и никога за нея не се говореше, не се пишеше. Но слава Богу, че излезе на преден план и дано да спечели срещу това животно!"

Хубавицата признава, че не следи политиката у нас отблизо, но от свои близки и познати е чувала, че нещата не се развиват добре и че сме подложени на същия политически сеир, примесен с кражби, злоупотреби и държавнически престъпления.


Още по темата: общо новини по темата: 55
16.09.2024 »
14.09.2024 »
11.09.2024 »
11.09.2024 »
11.09.2024 »
01.09.2024 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Енергийна криза
Градският транспорт в София
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията