ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Следвайте тези съвети, за да преодолеете бившия си след раздяла
Автор: Екип Sofia24.bg 17:04 / 11.09.2024Коментари (0)741
©
Раздялата с партньора ви може да бъде трудно и емоционално изтощително преживяване, особено ако става въпрос за дългосрочна връзка. Може да бъде свързана с различни чувства, като тъга, гняв, вина, безпокойство и чувство за загуба. За повечето от нас преживяването на бивши партньори може да бъде предизвикателна задача, докато живеем в дигиталната ера и имаме непрекъснатото желание да знаем къде се намират в социалните медии.

Ако имате проблеми да продължите след предишна връзка и установявате, че преследвате бившия си редовно, следвайте тези съвети, за да се справите с емоциите си.

Не скучайте

Един от най-добрите начини да спрете да мислите прекалено много за предишната си връзка е да се занимавате с различни дейности. Поставете си цел и работете за нея, останете съсредоточени и не си оставяйте време да мислите за бившия си. Постигнете житейските си цели и тези постижения ще ви помогнат да повишите самочувствието си и да продължите напред от миналото си.

Говорете с приятели

Нашите приятели са нашите неплатени терапевти, те ни познават и могат да ни помогнат да продължим напред. Ако не се чувствате, споделете проблемите си с приятели. Те може да не знаят всички отговори, но със сигурност ще ви подкрепят в трудния ви период. Планирайте парти или просто излезте с приятели, което ще ви помогне да продължите по-бързо.

Дайте си време

Най-голямата грешка, която повечето от нас правят, е да започнат да търсят нов партньор веднага след раздяла. Но това не е здравословно. Докато не забравите напълно миналото си, бъдещите ви взаимоотношения не могат да се развият здравословно. Не бързайте, дайте си малко време и място за излекуване. Използвайте това време, за да работите върху емоциите си и да израстнете като личност.

Не говорете с бившия си

Трябва да приемете, че да сте "просто приятели" с бившия си след раздяла не е здравословно. За да продължите напред, трябва да спрете да общувате с бившия си, тъй като това в крайна сметка ще ви нарани. Не ги преследвайте в социалните медии и не се опитвайте да научите подробности за живота им. Това може да е предизвикателна задача, но е важна стъпка, докато продължавате напред.

Приемете случилото се

Приемането е трудно, но след като се сблъскате с реалността, става по-лесно да се откажете и да продължите напред. Приемете факта, че и двамата вече не сте заедно и трябва да се съсредоточите върху живота и целите си. Вярвайте, че случилото се е за добро и продължете напред с взаимно уважение.

Ако вие или някой от вашите приятели изпитвате затруднения след края на връзката им, кажете им за тези стъпки. Ще им помогнат да продължат напред, съветват от News18.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Енергийна криза
Градският транспорт в София
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията