ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
След почивката във Франция Гала прекопа доматите
Автор: Екип Sofia24.bg 11:31 / 02.09.2024Коментари (0)848
©
Гала се чувства еднакво добре и на Френската Ривиера, и във вилата си край язовир Искър. Тъкмо между тях водещата на предаването "На кафе“ по Нова тв разпредели част от ваканцията си.

Блондинката, която тази година празнува 57-мия си рожден ден, се щракна в началото на август от Вилфранш сюр Мер – курортен град на Френската Ривиера. От там водещата препоръча много вода – и за пиене, и за плаване, при високи температури, както и добра слънцезащита. И, съвсем очаквано, щракна слънцезащитния крем на своята козметична марка на морски фон. Снима се и с любимия си Стефан, позира и при разходката им по китни, малки улички.

Само 4 дни по-късно Гала изненада с клипче от градината на вилата си. Мъжът й Стефан я снима как чисти израстъци, които взимали от силата на растенията – в случая става дума за домати. Ако пропуснела процедурата, доматите им нямало да станат големи и да озреят добре. Гала обяснява в клипчето, че даже отрязала върховете на стъблата, защото започнали да стават много високи. 

Секунди по-късно Гала откъсна един доста голям и червен домат. Тези, които следят отблизо интересите и са запознати с предпочитанията на водещата, трябва да са сигурни, че доматите й са абсолютно био производство. Изглежда Гала е доста добър градинар, защото въпреки поястоянната жега това лято, градината й е в перфектно състояние. Много по-опитни градинари не могат да се похвалят с добра реколта домати тази година.

"Само чакам да дойде петък, за да отида там и да гледам вода и зелено и нищо да не мисля“, признавала е Гала за периодите, в които всеки делничен ден е в ефир. Откакто със Стефан са построили къщата си край язовир Искър, не пропускат уикенд, който да прекарат в нея. Водещата обича сутрин да си направи кафе и да си го изпие, разхождайки се боса на двора. Стъпва в тревата – идеално подравнена от Стефан, заглежда се във водната шир и релаксира, без да ангажира ума си с натоварващи или просто излишни мисли. Това е най-добрият начин, по който Гала си почива от работната седмица. Колкото и да е стресирана, и преуморена, когато отиде във вилата си край язовир Искър, водещата веднага добива усещането, че е стоварила огромен товар от плещите си. Там и тя често събира приятелите си.

Гала е на екран още от 90-те години. Първо като едно от момичетата на късмета в тв играта "Супершоу Невада“ по БНТ, а по-късно е водеща на няколко предавания. Първият епизод на предаването "На кафе“ е на 9 октомври, 2000г. Оттогава, с кратко прекъсване, Гала е на екран всяка сутрин от понеделник до петък. Въпреки че е сред водещите у нас с най-дълъг тв стаж, периодично се появяват слухове, че ще спира тв кариерата си. Самата тя е признавала, че от 35-та си година чува въпроса:

"Още колко ще е на екран?“. Или пък – по-язвителни коментари като този защо не направи път на по-млади водещи. "Не съм заела ничие място“, изтъквала е Гала. Нямало опашка от желаещи да водят "На кафе“, пък и блондинката има договор с телевизията, който включва доста неустойки. "И някои от тези, които ми предлагат, ако дойде да ми плати неустойките, може и да се замисля да взема да си почивам“, коментира Гала темата преди време в подкаста "При Тото“. Освен това от Нова тв едва ли имали интерес да я освобождят, предвид рейтинга на предаването "На кафе“.

Самата Гала обаче признава, че й се иска да разполага с малко по-гъвкаво работно време. "Истината е, че се уморявам и искам да имам малко повече почивка“, сподели Гала. Само че ако желаела повече почивка, трябвало да запише предварително епизоди на предаването. Освен това не почивала по празници.

През седмицата не можела да се види с приятелки, например. Петък й е любим, понеже се задава с един ден почивка – събота. Неделя не се брои, понеже тогава се готви за предаването в понеделник. Така че не можело да си позволи ваканции по време на тв сезон, дори пътуване с приятелки през уикендите. Затова все пътували без нея. "Не знам още колко“, коментира Гала въпроса докога ще води "На кафе“ и подчерта, че все пак много обича предаването.


Още по темата: общо новини по темата: 6047
10.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
предишна страница [ 1/1008 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията