ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Слави Трифонов: Той, третият идва за секс, ама тебе те измества
Автор: Екип Sofia24.bg 16:14 / 03.10.2024Коментари (0)81
©
"Няма щастие в любовта, защото в нея винаги се намесва трети. Ама не тройка за секс. Той, третият идва за секс, ама тебе те измества. Винаги става така“, признава за интимните си драми Слави Трифонов в онлайн предаването на Йонислав Йотов-Тото преди време. С това си изказване Дългия разкрива, че е нещастен в любовта, защото жените са му изневерявали и всичките му провалени връзки дотук  се дължат на чужда намеса.

Любовният живот на Трифнов винаги е предизвиквал значителен обществен       интерес, като различни жени са заемали централно място в различни етапи от живота му. Зад гърба си той има няколко публични връзки и още куп непотвърдени.

Още през студентските си години шоуменът е имал романтична връзка с актрисата Силвия Лулчева. Те се срещат, докато тя е студентка в НАТфИЗ, а той учи музика. Лулчева, известна с ролята си в "Столичани в повече“, е сред първите значими жени в живота на шоумена. Тяхната връзка е кратка, но дълбока. По-късно тя продължава живота си с актьора Васил Бинев.

Една от най-старите спекулации е за евентуална връзка с главната танцьорка на балет "Сатен“ - Галя. Тя не е публично коментирана от тях, но бе обект на усилено обсъждане в медиите. Галя напуска балета и започва нов етап в живота си - омъжва се за бизнесмен, с когото имат дъщеря, и се отдава на преподавателска дейност в частна танцова школа.

Една от най-важните жени в живота на заклетия ерген Трифонов е психоложката Магдалена Ангелова. През 2000 г. на концерт, той публично признава, че я обича, и разкрива за първи път тяхната връзка. Тя обаче приключва след известно време без обяснения. Магдалена пък  бързо продължава напред, което засилва подозренията, че го е оставила заради друг човек.

Трифонов е имал и сериозна, но неизяснена публично връзка с певицата Алекс Раева, която обаче също приключи, без да се стигне до брак. Сред бурните връзки на Слави е и тази с Мартина Огнянова - бивша балерина от "Магаданс“. Двамата бяха заедно повече от четири години, но никога не разкриха публично подробности за отношенията си. Според слуховете те дори са планирали сватба, която обаче не се осъществява. След раздялата Мартина продължава напред и се омъжва за боксьора Николай Колев, с когото имат две деца.

Дългия претърпя любовно фиаско и с друга Мартина - Джорджевич. След като известно време двамата съжителстваха, младата фитнес инструкторка напусна шоумена.

Според близки до Трифонов някои от връзките му са се разпаднали не заради трети човек, а заради тежкия му деспотичен характер.

През последните две години няма информация за сериозна връзка на Слави, което само засилва мистерията около личния му живот. Мнозина обаче мислят, че шоуменът просто е вдигнал ръце и не иска повече нещастни любови да го вдъхновяват за нови песни. Какъвто е бил случаят с драматичното парче "Жива рана“, инспирирано от поредния любовен крах на Трифонов.

В интервюто той още споменава, че един от най-известните за него факти, че е от Учиидол, е измислица. "Откъде съм родом ли? От Плевен“, казва Слави. "Майка ми е от Учииндол. Просто ми хареса, че звучи готино. А и много хора се чувстват специални, защото са от град. Аз си реших, че понеже обичам да дразня, по-добре да кажа, че съм от село. Планът ми беше успешен. И до ден днешен дразня хора, особено такива от София, които не обичат селяни, че съм от село, а съм успял. Много се кефя, че те се дразнят, че аз съм селянин!“, допълва още Трифонов, като подчертава, че цялата му кариера е построена върху образа на селянина.

В хода на почти тричасовото интервю става дума и за Бойко Борисов. "Бойко Борисов стартира от мое телевизионно предаване. Това беше още в началото на шоуто. Тогава той беше главен секретар на МВР. Тогава дойде облечен в кимоно и чупи едни дъски при мене. Подари ми куче – каракачанка, българско овчарско куче. Той на тази порода е радетел. Та, Бойко Борисов тогава стартира и аз си казах - я, той не е политик! Той е с кимоно, прави такива неща, и се сприятелихме“.

На въпроса дали са още приятели, Трифонов казва: 

"Той стартира политическа кариера, а аз, както знаеш, не спирам да се ебавам с всичко и всички. Тогава той се засегна, пък аз мразя да ми се засягат, и така“, допълва новият пишман политик.


Още по темата: общо новини по темата: 1712
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
предишна страница [ 1/286 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Избори в САЩ
Мигрантски натиск към България
Зима 2024/2025 г.
Секретна операция: Задържаха известен диригент за присвояване на много пари
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията