ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ще си оближете пръстите! Уникална рецепта за маринован сафрид "24 x 24" | ||||||
| ||||||
Необходими продукти: Сафрид – 1 кг Едра сол – ½ кг Оцет – ½ л Олио – 200 мл. Черен пипер на зърна Бахар Дафинов лист Начин на приготвяне: Рибата се почиства добре, премахват се главите, перките и опашките. В подходящ съд се покрива от всички страни със солта и се остава в хладилник за 24 часа. След изтичане на времето се изплаква с вода, след което се оставя за същия период от време на хладно, покрита с оцета. На следващия ден се нарежда плътно в буркани като на дъното се поставят по 2-3 броя дафинов лист, малко черен пипер и няколко зърна бахар. Накрая се долива от олиото, което трябва да покрива добре рибата. В доста домакинства предпочитат рибата да се залее с препържено олио. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Голям шеф в банка и работещ в телевизия изнудвани с голи гей снимки
12:26 / 25.11.2024
След като влак дерайлира край София: Възстановено ли е движението?
08:32 / 24.11.2024
Слънчева неделя с температури до 10 градуса
08:29 / 24.11.2024
Натали Трифонова отново се носи на крилете на любовта
14:56 / 24.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета