ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Шеметно начало на "Черешката на тортата"
Автор: Екип Sofia24.bg 17:17 / 20.05.2024Коментари (0)417
Новите епизоди на кулинарното предаване "Черешката на тортата“ започват с неочаквано предизвикателство за звездните участници. Тази седмица шеф Манчев ще върне домакините към любими вкусове и спомени от детството със специална задача. Част от най-вкусната надпревара в ефира ще станат изпълнителите Таня Боева и Росен Янчев, Мис България 2022 Александра Кръстева и актьорите Рая Пеева и Кирил Недков. 

Шеметно начало на новия сезон дава Таня Боева. Носителката на "Златен Орфей“ и "Златен Мустанг“ заменя американския Гранд каньон с Долината на тракийските царе в Казанлък, където за първи път ще отвори красивия си дом за зрителите на NOVA. 

От детските ѝ спомени ще стане ясно, че като ученичка е ходила на курс по сладкарство, а в момента се грижи за зеленчукова градина, така че със сигурност има с какво да изненада конкурентите си. Разбира се, вечерта ще приключи също толкова грандиозно с частен концерт и руска рулетка, но с питиета вместо куршуми.

Търсенията на кулинарни съкровища ще продължат в Кюстендил, където поп певецът Росен Янчев ще подготви впечатляващи грузински ястия от своето детство. Изпълнителят, който до преди няколко години е тежал 210 кг, ще готви с такава лекота, че сложните му кулинарни изпълнения ще изглеждат като детска игра. Извън артистичните изяви, Росен Янчев не спира да споделя опита си и да помага на хора в борбата с наднорменото тегло и булимията. Зрителите ще научат любопитни подробности за грузинската кухня и култура, откъдето идват и корените на даровития изпълнител.

В сряда в кухнята ще се развихри една различна Мис България. Ценителите на красотата ще останат изненадани от начина, по който красивата Александра Кръстева пази тънка талия, както и от факта, че като малка е била много срамежлива и се е криела под масата. Какви са кулинарните възможности на свенливата красавица, зрителите предстои да разберат, но едно е ясно – Мис България е отлична домакиня и от дете обича да пере в леген. За това свидетелстват поне няколко снимки от семейните архиви, които Александра Кръстева ще сподели с гостите си.

 Ексцентрична Рая Пеева ще заложи на сигурно и ще приготви семпли, но изпитани във времето ястия. Цветната ѝ артистичност ще се пренесе и в кухнята, където, също както на сцената, няма да липсват импровизации. Опитът обаче ще си каже тежката дума и Рая няма да допусне да се превърне в главна героиня в разтърсваща кулинарна драма. Освен с вкусна храна, чаровната актриса ще впечатли гостите си и с невероятни истории от детството. Живот в Южна Корея и сладък сън в скута на Бой Джордж по време на "Златен Орфей“ са само част от пъстрите ѝ спомени

Финал на звездната седмица ще постави Кирил Недков, който ще демонстрира отлични кулинарни знания. Макар и от разстояние, носителят на "Аскеер“ ще въвлече цялата рода в подготовката на масата и ще предложи на гостите домашни специалитети, които няма да открият в магазина. Актьорът, който има близначка, ще сподели личната си история с благодарност към любимата си майка, отгледала сама три деца след ранната загуба на баща им. Някога намръщеното и буйно дете ще готви с такова настроение и усмивка, че едва ли някой ще гледа какво точно слага в тигана.

И докато звездите си припомнят с носталгия за отминалото детство, шеф Манчев зорко ще следи изпълненията им в кухнята, където винаги има какво да се обърка. Ще се справи ли Кирил Недков с първите си палачинки; защо не ножът, а калориите ще се окажат най-опасното оръжие в нежните ръце на Мис България; как ще протече грузинската вечеря на талантливия Росен Янчев, защо Рая Пеева е щяла да се казва Маргарита и готви ли Таня Боева толкова добре, колкото пее? Предстои да стане ясно от новите епизоди на култовото предаване







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожари 2024
Лято 2024
Газови доставки
Водна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията