ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Само една щипка от тази съставка подобрява вкуса на кафето | ||||||
| ||||||
Според специалистката, за разлика от захарта или млякото, солта не маскира вкуса и аромата на печените зърна, а по-скоро подчертава техните сладки нотки и естествена горчивина. Тя добави, че солта няма да е необходима, ако зърната са избрани на вкус и изпечени правилно. Но трикът със солта ще бъде незаменим при приготвянето на студени кафета и коктейли с кафе, защото помага да се върне вкусът на прясно сварена напитка. По-рано диетоложката Анастасия Ефимова предупреди за напълняване от кафе. Тя каза, че самото кафе почти не съдържа калории, но като пие напитка със захар, сметана и сироп, човек може бързо да напълнее, информира Nova. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове? | ||
Да (578) | 53% | |
Не (399) | 37% | |
Не мога да преценя (110) | 10% |