ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Познаваме го като готвач, но е бил акробат, а днес е горд дядо | ||||||
| ||||||
"Жена ми не може да готви, но има желание. Влюбих се в нея въпреки това. При нас любовта ври и кипи", сподели готвачът. Той сподели как е започнал да се занимава с кулинария. "Това е следствие на кариерата ми като цирков акробат, тъй като диетите бяха задължителни. Често гладувахме, за да свалим килограми. В 8 клас трябваше да бъда 28 килограма. Лятото пък продавах сладолед, в кухнята там имаше кебапчета, кюфтета, сирене по шопски. Много се впечатлих. И помолих собственика да вляза. Продаването на сладолед не беше за мен", разказа Иван Звездев. И уточни, че у нас при готвенето се набляга на подправките, но когато готвим за деца е добре да не слагаме сол, защото тя е много вредна за бъбреците. |
Още по темата: | общо новини по темата: 6056 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/1010 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Анкета