ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Подправката, която задължително да добавяте на крем супата с тиква | ||||||
| ||||||
Как да си приготвите най-вкусната крем супа? Продукти: 600 г тиква 300 г картофи 2 моркова 1 стрък праз лук 4 скилидки чесън 2 л. вода 4 ч.л. червен пипер 1 ч.л. къри 3 ч.л. кориандър 1 ч.л. индийско орехче Начин на приготвяне на супата: Много е важно пред себе си да имате всяка една от съставките от списъка с продукти. Благодарение на тях ястието се получава по-ароматно и по-вкусно от всеки друг път. Помнете, че подправките правят супата очарователна и запомняща се. Започнете с нарязването на тиквата на кубчета. Когато сте готови с това, сложете я да се вари в дълбока тенджера до пълна готовност. Към тиквата добавете и останалите зеленчуци, които предварително сте почистили и нарязали. Когато са почти готови, не забравяйте да поръсите със сол на вкус. Когато всички зеленчуци са сготвени, ги пасирайте до гладкост. При необходимост може да добавите още малко сол, пише Actualno.com. Най-накрая овкусете с черен пипер, къри, кориандър и индийско орехче. С този букет от подправки супата ще се получи по-вкусна и по-ароматна от всеки друг път. Гарантираме ви го. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Нова автобусна линия тръгва в София
09:34 / 08.11.2024
ГЕРБ-СДС внася доклад в СОС за изменение на проекта на "Опълченска"
09:17 / 08.11.2024
На колко градуса да е климатикът през зимата?
09:24 / 08.11.2024
Проф. Рачев: На 10 ноември всичко свършва
09:16 / 08.11.2024
И днес температурите ще са пролетни в столицата
09:22 / 08.11.2024
Забраните на Архангеловден
09:23 / 08.11.2024
Принц Уилям с голямо признание: Беше ужасно
10:32 / 08.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове? | ||
Да (578) | 53% | |
Не (399) | 37% | |
Не мога да преценя (109) | 10% |