ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ма Ци обича шкембе чорба, гювеч, кебапчета и мусака | ||||||
| ||||||
Ма Ци избира да учи Българска филология в Пекинския университет. "Аз исках да науча повече за тази очарователна страна. За да ни потопят в българската култура моята преподавателка доц. Люба Атанасова ми даде българското име Магдалена, то прилича на моето китайско име Ма Ци“, разказа тя. Ма Ци обясни, че в пет университета в Китай се изучава Българска филология. "Все повече студенти започват да изучават Българска филология“, добави тя пред bTV. От българската кухня Ма Ци обича шкембе чорба, гювеч, кебапчета, мусака. Любимите ѝ места са планините, Седемте рилски езера, Мусала, Мальовица. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Анкета