ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лацио срещу Рома в ново издание на римското дерби
Автор: Екип Sofia24.bg 14:28 / 10.11.2023Коментари (0)277
©
Римското дерби между Лацио и Рома е събитие за всеки фен на италианската Серия А, като сега тези два отбора ще зарадват зрителите с ново издание на историческото си съперничество.

Вън от съмнение е, че залози за футбол от Серия А за двубоя между Лацио и Рома всеки фен на Калчото ще може да направи в сайта на WINBET. Там могат да бъдат открити супер завишени коефициенти, както и разнообразни спортни функционалности.

Зрелището е гарантирано в мегасблъсъка на “Олимпико"

Без значение от момента форма, футболната битка за Вечния град винаги носи зрелище на тифозите и неутралните зрители. Очакванията са и сега да се случи именно така, а тактическият дуел между Маурицио Сари и Жозе Моуриньо да се окаже истинска атракция.

Към настоящия момент Рома е на по-предно място в класирането от Лацио, но разликата между двата тима е само една точка в полза на “вълците". Моментната форма на Рома заслужава уважение - четири победи в последните пет двубоя в Калчото.

В предходния кръг Рома срещна Лече у дома и постигна драматичен успех с два гола в добавеното време - 2:1. Сардар Азмун изравни за “вълците", докато Ромелу Лукаку донесе успеха с гол в 94-ата минута. Лукаку вече има 6 отбелязани гола в Серия А от началото на кампанията - белгиецът започва да се адаптира добре към новия си отбор.

Лацио също има нужда от трите точки, за да се изкачи във временното класиране. В момента “орлите" са 10-и в таблицата, но на само 5 пункта зад 4-ия Наполи. 

Отборът на Сари ще опита да се реабилитира след загубата в предходния кръг. Тогава Лацио срещна Болоня далеч от дома и допусна поражение с 0:1. Възможно е сега треньорът на “орлите" да направи промени в своя стартов състав. Не е изключено футболисти като Пелегрини, Имобиле, Камада и Закани да се завърнат в стартовия състав. През седмицата Лацио срещна Фейенорд в ключов двубой от Шампионската лига и записа важна победа с 1:0.

Ранно изплащане за брой голове на WINBET - за първи път в България

WINBET представи функцията си “Ранно изплащане за брой голове", която до този момент не бяхме срещали на българския пазар. Тя се активира при залози “Над 2.5 гола" за избрани първенства и турнири. Когато това се случи, потребителят автоматично печели залога, ако до 33-ата минута на мача са отбелязани два гола. Тогава той вече не се нуждае от трети гол, за да запише успех с предвиждането си.

Още по-високи коефициенти с Персонален Power Boost

Всички спортни фенове се стремят към по-високи коефициенти, като това е възможно с функцията Персонален Power Boost. Тук играчите могат да получат увеличение на коефициента с между 5 и 10 процента, в зависимост от коефициента на пазара, който са избрали. Актуалните предложения от Персонален Power Boost всеки може да разгледа в секция “Моите оферти" на профила си на winbet.bg.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожари 2024
Лято 2024
Газови доставки
Водна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията