ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво ни вещаят звездите за днешния 28 октомври?
©
Овен

Ще трябва да се борите с влиянието на неблагоприятни тенденции. Най-силно ще се отрази в бизнес сферата: тук почти всичко се обърква.

Не можете да намерите общ език дори с хора, с които преди това сте си сътрудничили ползотворно и не без удоволствие. 

Овните могат да претърпят финансови загуби поради невнимание и грешки в изчисленията. Не поемайте рискове, избягвайте двусмислени ситуации.

Ще трябва да се справите с недоброжелателни хора, които крият истинските си намерения. Ще ви трябва търпение, за да намерите общ език с любимите хора.

Телец

Денят не е лек. Телците имат шанс да получат това, което искат, но пътят, водещ до целта, е уморителен и опасен. Трябва да прибягвате до трикове, за да се предпазите от негативното влияние на недоброжелатели.

Разчитайте само на тези, които познавате добре. Всеки контакт с непознати изисква изключително внимание. Несигурността е фактор, който значително усложнява личните отношения.

Трябва да се отървете от всички неясноти, да говорите откровено за това, което ви притеснява и вашата "друга половина“. Бъдете внимателни към по-възрастните роднини: те се нуждаят от вас.

Близнаци

Денят ще е доста изморителен. Първата му половина ще трябва да бъде посветена на решаване на организационни въпроси, нито един от които няма да ви е интересен.

Близнаците, които отиват на пътешествия, трябва да са подготвени за неочаквани закъснения по пътя. Възможни са конфликти с бизнес партньори. Ще успеете да настоявате на своето, но връзката ще бъде съсипана.

Малко по-добри перспективи се отварят за тези, които се стремят не към ефективна работа, а към приятна почивка - тук поне няма непреодолими препятствия. Вечерта ще донесе приятна изненада от романтично естество.

Рак

Подходящ ден за обобщаване и завършване на работата по тези проекти, които вече сте започнали. Особено важно е да поставите финални точки по въпроси, които изискват взаимодействие с други хора: по-нататъшното ползотворно сътрудничество е трудно.

Не е толкова лесно да се намери общ език с любимите хора. Възникналите през този ден разногласия могат да породят сериозни конфликти, чието разрешаване ще изисква сериозни усилия от всички заинтересовани страни.

Родители Раци, бъдете особено снизходителни към децата си – можете да ги нараните без да искате.

Лъв

Денят е умерено благоприятен. Не си поставяте непостижими цели и затова не таите напразни надежди. Успешните начинания включват пътувания и нови запознанства, които изискват контакти с чужденци.

Денят е подходящ за Лъвовете за публични изказвания, презентации и участие в рекламни кампании. Финансовото състояние е стабилно, загуби са малко вероятни.

В личната сфера събитията не се развиват толкова бързо, колкото ви се иска, но ако сте търпеливи, ще получите това, което искате. Не са изключени и приятни изненади.

Дева

Това не е вашият ден. Полагате много усилия, за да постигнете целта си, но тя ви убягва отново и отново. Опитите за "вадене на кестени от огъня“ с грешни ръце също няма да бъдат увенчани с успех.

Девите може да имат сериозни разногласия с колеги и ръководство. Ще се окажете в опозиция и ще бъдете принудени да направите сериозни отстъпки, за да запазите позицията си.

Вероятни са финансови затруднения; ще бъде трудно да избегнете загуби и ненужни разходи. Успешното изпълнение на творчески план е възможно, но трябва да сте подготвени за факта, че другите няма да оценят неговата дълбочина.

Везни

Събитията вървят неблагоприятно, очакват ви сериозни сътресения. Трябва да отложите планираното, за да угодите на влиятелна личност.

Не бързайте да изразявате мислите си на глас, избягвайте клюките и не разпространявайте никаква информация, без първо да я проверите. Везните може да имат сериозни лични проблеми.

Не е изключена окончателна раздяла с човека, с когото отдавна се опитвате да намерите общ език. Освен това има голяма вероятност от финансови загуби, причинени от вашата липса на предвидливост.

Скорпион

Денят преминава спокойно, без да носи нови грижи и ви позволява лесно да решавате възникнали проблеми. Скорпионите са способни да постигнат много; На помощ ви идват както дългогодишни съюзници, така и хора, с които едва се познавате.

Бизнес отношенията, започнати в този ден, ще бъдат дълготрайни и ще се отразят положително на кариерата ви. Не забравяйте за семейните дела, те също заслужават вашето внимание.

Благодарение на вашите усилия ще бъдат разрешени много проблеми, които отдавна тревожат близки. Не трябва да разчитате на сериозен романтичен интерес, но можете да флиртувате с красив човек.

Стрелец

Стрелецът трябва да бъде внимателен: този ден е пълен с изкушения и много капани са поставени по пътя ви. Трябва да продължите напред много внимателно, доверявайки се само на собствения си вътрешен глас и житейски опит.

Прекаленото високомерие и увереност в собствената ви правота могат да ви подведат. Колкото по-малко се съмнявате, толкова по-голяма е вероятността от грешка.

Препоръчително е да се въздържате от пътувания и резки промени на обстановката, стойте близо до познати места - у дома (в най-широкия смисъл на думата) стените наистина ви помагат. Трябва да харчите пари само за изпълнение на желанията на други хора.

Козирог

Ден на възможност — обещаваща, но недостатъчно използвана. Козирозите трудно преминават от съзерцание към действие и това значително намалява шансовете ви за успех.

Можете да приемете помощ, но трябва да запомните, че рано или късно (най-вероятно в най-неподходящия момент) ще трябва да върнете услугите; Не разчитайте на факта, че егоистичните и пресметливи хора внезапно ще проявят склонност към алтруизъм.

Погрижете се за себе си: денят е свързан с намаляване на жизнеността. Вероятни са заболявания и не са изключени наранявания. Не е препоръчително да купувате дрехи, обувки, козметика.

Водолей

Труден ден очаква Водолеите: ще трябва да работят много. Но вашите усилия не са напразни - постигате това, към което се стремите, и дори малко повече. Фокусирането върху постигането на цел обаче създава проблеми в отношенията с другите.

Факт е, че не се съобразявате с чувствата и преживяванията на другите, обиждате другите хора, без да го забелязвате или желаете.

Ако професионалните разногласия могат да бъдат решени доста бързо, възстановяването на хармонията в личните отношения ще бъде много по-трудно.

Риби

Рибите не могат да се придвижат към целта си толкова бързо, колкото им се иска и това е ужасно досадно. От време на време срещате съпротива от скорошните си съюзници.

Отрицателните емоции са причинени не от факта, че на пътя ви се появяват препятствия, а от факта, че тези препятствия са издигнати точно от тези хора, на които наскоро сте имали доверие.

Вие сте уязвими: хората, които не са склонни да изневеряват и използват нечестни методи, лесно ще ви ударят. Но човекът, който е особено скъп за вас, няма да ви подведе. Няма причина за ревност, подозрение или съмнение в искреността на чувствата на любимия човек, предаде zajenata.bg.


Още по темата: общо новини по темата: 301
27.10.2024 »
26.10.2024 »
25.10.2024 »
24.10.2024 »
24.10.2024 »
23.10.2024 »
предишна страница [ 1/51 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да (578) 53%
Не (399) 37%
Не мога да преценя (109) 10%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията