ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво да правим със сока от киселите краставички? | ||||||
| ||||||
Още по-чудесното на сока от кисели краставички е, че с лекота може да се превърне и в нещо вкусно за хапване. По идея на Леви Дженсън от Instagram акаунта emilyxlevi, можем да си направим дресинг или разядка само с две съставки - сокът от буркана с кисели краставички и тахан. Ако искаме да си приготвим дресинг за салата, се целим към по-течна консистенция, а пък ако предпочитаме да пробваме комбинацията като разядка, е по-добре да е по-гъста. И в двата случая техниката е една и съща и едва ли може да бъде по-лесна. В буркана от киселите краставички, в който ни е останал само сокът, просто прибавяме желаното количество тахан. Затваряме добре буркана и разклащаме докато се получи кремообразна и гладка смес, пише Eating Well. Разбира се, можем да обогатим и персонализираме рецептата с подправки спрямо нашия вкус. Единствено е добре да не прибавяме сол, тъй като в сока от киселите краставички обикновено вече има достатъчно. Комбинацията му с тахан върви чудесно с хляб, както и със свежи и хрупкави зеленчуци като моркови и чушки например. Естествено, може да бъде допълнение и към почти всякакви салати, включително сезонните в момента със зеле. А защо не и към някое основно ястие с пиле, lifestyle.bg. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Голям шеф в банка и работещ в телевизия изнудвани с голи гей снимки
12:26 / 25.11.2024
След като влак дерайлира край София: Възстановено ли е движението?
08:32 / 24.11.2024
Слънчева неделя с температури до 10 градуса
08:29 / 24.11.2024
Натали Трифонова отново се носи на крилете на любовта
14:56 / 24.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове? | ||
Да (578) | 53% | |
Не (399) | 37% | |
Не мога да преценя (110) | 10% |