ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Каква е причината за раздялата на Дженифър Лопес и Бен Афлек?
Автор: Екип Sofia24.bg 09:04 / 26.08.2024Коментари (0)919
©
"Приказният" брак на Дженифър Лопес и Бен Афлек е бил обречен от самото начало, твърдят близки до двойката пред Daly Mail. 55-годишната изпълнителка подаде молба за развод миналата седмица и посочи датата на раздялата 26 април, след месеци на спекулации, че връзката ѝ с 52-годишния актьор е приключила.

Според източниците една от причините за радялата им е самата Дженифър Лопес. Те смятат, че Джей Ло е допуснала огромна грешка с желанието си да направи публично достояние личните аспекти на връзката им, които феновете видяха да се разиграват в нейния документален филм The Greatest Love Story Never Told.

Във филма Бен открива, че Дженифър е споделяла със своите музиканти любовните му писма, които е пазил в тайна повече от 20 години. Холивудската звезда, която се бори с алкохолизма и пристрастяването към хазарта от десетилетия, остава "изумен", че Джей Ло е споделила нещо толкова лично и съкровено за него.

Той дори си прави труда да събере и подреди писмата и имейлите в книга, за да ги подари на Джей Ло, когато двамата се събират отново през 2021 г. Бен Афлек всъщност никога не е крил нежеланието си да не говори за връзката си, когато започна да се среща отново с Дженифър през 2021 г.

"Един от най-трудните уроци, които научих, е, че не е разумно да споделяш всичко със света. Има някои неща, които са лични и интимни и имат значение от гледна точка на тяхната интимност поради факта, че не се споделят с останалия свят. По-удобно ми е просто да се науча да намирам граница между нещата, които искам да споделям, и нещата, които не искам. Не знам дали е добро или лошо. Знам обаче, че се чувствам по-комфортно с тези здравословни граници в живота си, около които, по приятелски и прям начин, казвам ви, просто не искам да говоря за личните си отношения във вестника", казва той пред Wall Street Journal.

Възгледите на Бен обаче са много по-различни от тези на Дженифър, която не само споделя в социалните мрежи някои лични моменти от връзката им, а и решава да излъчи тяхната любовна история в своя документален филм за Amazon Prime.

Една от сцените показва колко неприятно изненадан е Бен, когато намира нейните музиканти да преглеждат личните му любовни писма, които Джей Ло им е дала, за да ги ползват като вдъхновение за следващия й албум.

Той казва пред камерата: "Книгата ми, която ти дадох, беше там долу", а тя отговаря: "Четох я на хората ми, за да я ползват за вдъхновение."

За това как реагира на писмата, които се пазят в тайна, Бен добавя: "Наистина открих красотата, поезията и иронията във факта, че това е най-великата любовна история, която никога не е разказвана. Ако правите запис за това, изглежда, че все пак ще разкажете тази история."

На друго място в документалния филм Бен казва: "Нещата, които са лични, винаги съм смятал за свещени и специални, именно защото са между двама души и не бива да се споделят с хората."

По време на The Greatest Love Story Never Told Джей Ло разказва: "Това е книга, която Бен ми даде на първата ни Коледа отново заедно. Това е всяко писмо и всеки мейл, който сме си писали преди 20 години и днес."

Тя подчертава една бележка, която гласи: "Най-великата любовна история, която никога не е разказвана от Дженифър Лопес и Бен Афлек 2001-2010 г.... и броенето продължава."

Двойката се сгодява в края на 2002 г., но се разделят година по-късно, преди да се откажат от връзката си през 2004 г. През следващите години Джей Ло се омъжва и развежда с Марк Антъни, от когото има 16-годишните близнаци Макс и Еме, пише lifestyle.bg.

Бен и Дженифър Гарнър започват да се срещат през август 2004 г., преди да се оженят на следващата година. Те обявяват раздялата си през 2015 г., като разводът им е финализиран през 2018 г. Двойката има три деца: Вайлет (18 г.) Фин (15 г.) и Самуел (12 г.).

След като филмът The Greatest Love Story Never Told беше пуснат, вътрешни хора отхвърлиха предположенията, че Дженифър Гарнър е шокирана, че Бен е запазил любовните си писма до Джей Ло по време на брака им, настоявайки, че тя е щастлива за тях и също така е в мир във връзката си с Джон Милър. Сега по всичко личи, че след новината за развода на Лопес и Афлек, именно тя е най-голямата опора на бившия си съпруг.


Още по темата: общо новини по темата: 1397
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
предишна страница [ 1/233 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ЦСКА-София в Първа Лига сезон 2024/25
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията