ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как да направим топъл картофен чипс с пармезан и билки | ||||||
| ||||||
Необходими съставки: 1 пакет солен картофен чипс ½ чаша плюс 2 супени лъжици ситно настърган пармезан 1 ½ супени лъжици нарязан пресен градински чай или мащерка ¼ чаша нарязан пресен лук 2 супени лъжици лимонова кора 1 чаена лъжичка чесън на прах Начин на приготвяне: Подгответе фурната Загрейте фурната до 220°C. Подредете картофения чипс на един слой в тава за печене. Поръсете с топинг В купа смесете 1/2 чаша пармезан, салвията, 1 с.л. див лук, лимонова кора и чесън на прах. Поръсете върху чипс. Изпечете и сервирайте Печете 5 минути или докато започне да покафенява. Поръсете топлия чипс с останалите 3 с.л. див лук и останалите 2 с.л. пармезан. Как да съхранявате остатъците от картофен чипс За да съхраните остатъците от картофен чипс, охладете напълно, след което прехвърлете в херметически затворен контейнер или торба с цип. Съхранявайте на хладно и сухо място до една седмица. За да станат хрупкави, можете да ги поставите в предварително загрята на 175°C фурна, докато станат горещи и хрупкави, преди да сервирате Перфектно топъл и подправен, този чипс е изискана закуска, която със сигурност ще ви впечатли, нищо че приготвянето му отнема само 10 минути, пише Actualno.com. Добър апетит! |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Абонамент
Анкета