ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Храните, с които ще кажете сбогом на целулита | ||||||
| ||||||
Авокадо, пълнено с риба тон Необходими продукти: ½ ч. ч. обезмаслено обикновено кисело мляко ½ ч. ч. нарязана на кубчета целина 2 с. л. наситнен пресен магданоз 1 с. л. сок от лайм 2 с. л. нискомаслена майонеза 1 ч. л. дижонска горчица ⅛ ч. л. сол ⅛ ч. л. смлян пипер 2 малки консерви риба тон, отцедена 2 бр. авокадо Комбинирайте киселото мляко, целината, магданоза, сока от лайм, майонезата, горчицата, солта и черния пипер в средно голяма купа; разбъркайте добре. Добавете рибата и разбъркайте добре. Разполовете авокадото по дължина и отстранете костилките. Загребвайте около 1 супена лъжица смес и я сложете във всяка половинка авокадо. Гарнирайте с див лук, ако желаете. Време за подготовка: 15 мин Общо време: 15 мин Порции: 4 Калории на порция: 293, мазнини 20г, въглехидрати 11 г, протеин 23 г Тост с бял боб и авокадо За него ще ви трябват: 1 филия пълнозърнест хляб, препечен ¼ авокадо, пасирано ½ чаша консервиран бял боб, изплакнат и отцеден сол на вкус смлян черен пипер на вкус 1 щипка смлян червен пипер Намажете филийката с пюре от авокадо и сложете отгоре бял боб. Подправете с щипка сол, черен пипер и червен пипер. Време за подготовка: 5 мин Общо време: 5 мин Порции: 1 Калории 230, мазнини 9 г, въглехидрати 35 г, протеин 12 г Зелева супа за отслабване Необходими продукти: 2 с. л. зехтин екстра върджин 1 глава лук, нарязана 2 средно големи моркова, нарязани 2 стръка целина, нарязани 1 средно голяма червена чушка, нарязана 2 скилидки чесън, смлени 1 ½ чаена лъжичка универсална подправка ½ ч. л. смлян пипер ¼ ч. л. сол 8 ч. ч. зеленчуков бульон с ниско съдържание на натрий 1 средно голяма глава зеле, разполовена и нарязана 1 голям домат, нарязан 2 с. л. бял винен оцет Загрейте олио в голяма тенджера на среден огън. Добавете лука, морковите и целината. Гответе, като разбърквате, докато зеленчуците започнат да омекват, 6 до 8 минути. Добавете черния пипер, чесъна, универсалната подправка, и сол и гответе, като разбърквате, за 2 минути. Добавете бульон, зеле и домат; увеличете топлината до средно висока и оставете да заври. Намалете топлината, за да къкри, частично покрийте и гответе, докато всички зеленчуци омекнат, още 15 до 20 минути. Свалете от котлона и разбъркайте в оцета. Време за подготовка: 35 мин Общо време: 55 минути Порции: 12 порции Калории 133, мазнини 5 г, въглехидрати 20 г, протеин 3 г |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Същността на "късото готвене" – разковничето е в тенджерата
13:48 / 16.11.2024
Сигнали за коксаки вирус в детските градини в София
14:22 / 16.11.2024
Популярен актьор празнува днес
11:22 / 18.11.2024
Холивудска звезда: Защо ме нападат?
16:42 / 16.11.2024
"ДПС-Ново начало" се събра на заседание в столичен хотел
13:00 / 16.11.2024
Лошо ви е днес? Има логична причина, вижте!
16:43 / 16.11.2024
Заснеха танкове на жп гара в Южна България
15:58 / 16.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета