ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хитър начин за белене на печени чушки, без дори да си изцапаме ръцете | ||||||
| ||||||
Ципата се лепи по пръстите, чушките парят и могат да ви изгорят. Трябва да ги сложите в плик или в купа под капак, за да се задушат. Целият този ритуал може да ви откаже да приготвяте чушки. Но не и ако знаете как да ги обелите по най-бързия и лесен начин. Ще ви запознаем с един много лесен и превъзходен трик за белене на печени чушки, който ще ви спести време и много нерви. С негова помощ никога повече няма да се бавите в кухнята и няма да се налага да правите този досаден ритуал. Какво трябва да направите? Първо изпечете чушките по стандартния начин – на скара или в оребрен тиган. Ако имате чушкопек, това ще улесни още повече печенето. След това сложете печените чушки върху хартия за печене и ги увийте. Ако имате чист хартиен плик също можете да го използвате. Увийте добре чушките, така че да се задушат. След това леко разтрийте чушките заедно с хартията, съветват от "За жената". Търкайте, докато всички обелки паднат от тях. Не натискайте прекалено, за да не нараните самите чушки, а само обелката. Това е един от най-лесните начини да обелите печени чушки без да губите време и без да белите с пръсти, което е твърде трудоемко. Овкусете чушките по ваш избор. Ако има останали малки люспи, просто ги отстранете с пръсти. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Хора в неравностойно положение за метростанция "Бели Дунав": Пощадете ни
10:03 / 27.11.2024
Тайната падна, но съмнението остана, Ивонне разкри дълго пазена тайна
09:09 / 27.11.2024
Мицкоски: Няма да отстъпваме от червените линии в преговорите с България
18:03 / 27.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета