ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Евгени Минчев: Приятелят ми Веско Маринов ме върна във ватманските ми години
Автор: Екип Sofia24.bg 16:56 / 17.08.2024Коментари (0)995
Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката "ТелеГАФ“ на  в. "Телеграф“.

Дъщерята на Искра Радева блести в розово

С красиво, лятно парти Асдис Ран посрещна рождения си ден. Без да има изричен дрес код, доскорошният модел и дъщерята на Искра Радева Елена, се оказаха почти в еднакви цветове. Това зададе тенденция, че розовото е новият цвят на 2024, особено потвърдено от такива източници. Ран успешно интерпретира визията на Мерлин Монро, като в равновесие с това е повела маниерите съм към този образ. Харесвам бляскавите участъци в роклята на зведната дъщеря, дължината на роклята, пестеливота, но изящна употреба на наличните аксесоари.

Полата на Вътова- като гаражна врата!

Ето и Славена Вътова при нас днес, секси комшийка, с която понякога си кимаме учтиво. Тук имаме сексапил на една кука, като използвам сексапил пейоративно. Горната част ми мяза на пазарска чанта, пригодена за боди или бюстие, вече всеки му казва както се сети. Плетиво, освен ако не е от Мисони не признавам, но те се разпознават от пръв поглед. Полата е като врата на гараж, чиято стопанка трудно намества колата си вътре. Казано на аналитичен език- полата изглежда очукана, та очукана. Да, може би някой таксиметров шофьор да ми каже- ти па си Ален Делон. Слава Богу- не съм. Славена и да черпиш по едно капучино по съседски.

Кеца да прати очилата си при д-р Емилова

Онзи ден Васко Найденов ми "дръпна ухото“, че все съм го коментирал. Здрасти, Васе, ние пак сме тук и пак ще те коментираме. Гаджето все пита, по колко лева е метъра на този плат, че в университета имат вечер на талантите и май ще те имитира. Накъде е тръгнал този корем, явно го е страх да не изпусне автобуса и е тръгнал пред собственика си. Черната тениска не прикрива някои несъвършенства, знам по себе си, опитвал съм  с червена и не става. Тук сакото е трън в очите ми, не само заради пайетите а и заради кривата според мен кройка. То е така несъразмерно, че е като плажна кърпа с ръкави. Не ми харесва, брат и прическата, това чоки /мама така казваше/, е като стопена свещ на торта. Очилата пък бих ги пратил при доктор Емилова, малко да свалят килограми.

Сакото на Веско в цвят за Вартбург?

Милият ми приятел Веско Маринов ме върна във ватманските ми години. Без много театралности, бих се заклел срещу тогавашната ми заплата, че униформите ни бяха съвсем същите. Но  къде ще се сравнява Веско с мен- та аз носех дори вратовръзка. Не искам да му развалям лятото на момчето, което, но бива ли такъв избор. Синьо сако в цвят, в който не биха оцветили и Вартбург, черен панталон и бяла риза. Ако трябва да цитирам песен по случая, то тя ще е или "Елате, хиляди младежи“ или някоя от конкурса Ален мак. И ако позволите да импровизирам върху Божинката- Човек както сам си се облече, никой друг не може да му открадне сакото.

Стораро да излезе в естетически болничен!

Когато ми прилошаваше майка ми казваше, че в лицето съм жълт-зелен. Направих тази асоциация и с облеклото на Тони Стораро, при когото може да се предпише няколкодневна карантина, по съмнения за лош вкус. Съчетанието е като фоайе на детска градина, можел е да добави картинка с розов пеликан и ето ти завършен училищен пейзаж. Понеже съм виждал Тони с естетически коректни комбинации, предлагам да се върне към тях, дори и да става въпрос за почивен ден или спорт.


Още по темата: общо новини по темата: 1397
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
предишна страница [ 1/233 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ЦСКА-София в Първа Лига сезон 2024/25
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията