ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето как да си направите сладките на Сабрина Карпентър
©
Поп звездата Сабрина Карпентър сподели рецептата си за сладки в TikTok. 

Справедливо е да се каже, че 2024 г. беше годината на Сабрина Карпентър. Звездата на Disney Channel, превърнала се в поп изпълнителка, издава музика в продължение на 10 години, но с хит сингъла "Espresso“ и шестия си студиен албум Short n' Sweet , тя най-накрая направи голям пробив. Защо не отпразнувате нейната знаменна година, като направите нейните коледни сладки ?

Какво представляват коледните сладки на Сабрина Карпентър?

Честно казано, Сабрина Карпентър вероятно не е първата, която прави тези коледни бисквитки, но стъпка по стъпка TikTok видео на Карпентър, който пече партида, отбеляза 10 милиона гледания и почти 1 милион харесвания.

Това са стандартни шоколадови бисквитки, с червени и зелени M&M, които добавят празнично усещане. Всъщност стъпките изглеждат идентични със стандартната рецепта за шоколадови бисквитки, тази, разработена от Nestlé Toll House през 1939 г. Неговата привлекателност се крие в неговата простота: съставките са минимални и обикновени (брашно, масло, захар, кафява захар, яйца, сода за хляб, сол, ванилия, парченца шоколад), а стъпките са безупречни. Например, въпреки че рецептата казва да се използва омекотено масло, Carpenter изглежда използва предимно разтопено масло и изглежда, че това не влияе на крайния резултат.

Как да направя нейната рецепта за коледни сладки?

Въпреки че рецептата е проста, Карпентър прави някои разумни избори с печенето си:

Качествени съставки. Видеоклипът на TikTok показва брашното на крал Артур, обичано от домашните пекари, и тъй като тя започва с нови, все още запечатани опаковки, съставките вероятно са на върха на свежестта. Това е особено важно с нещо като кафява захар, която може да изсъхне и да стане на бучки. (Ето как да запазите кафявата захар мека .)

Пергаментова хартия. Коледните сладки се разточват на подредени топки върху покрита с пергамент тава за печене . Пергаментовата хартия е важен инструмент за печене, тъй като минимизира бъркотията и предпазва бисквитките от залепване по тавата.

Поднос за сервиране с празнична тематика. Добре, това едва ли е изискване , но засилва цялостния ефект на вашите коледни бисквитки (и отвлича вниманието от всички не толкова перфектни).

Приготвянето на партида от тези коледни лакомства отнема по-малко от половин час, така че е полезно занимание през зимния следобед. Следването на ръководството на Карпентър ще доведе до някои вкусни празнични бисквитки, въпреки че трябва да се отбележи, че котката да наблюдава процеса е чисто по избор, пише tasteofhome.com.


Още по темата: общо новини по темата: 165
20.12.2024 »
20.12.2024 »
20.12.2024 »
20.12.2024 »
20.12.2024 »
20.12.2024 »
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Зима 2024/2025 г.
51-ото Народно събрание
План за възстановяване и устойчивост на България
Коледно-новогодишни празници 2024/2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията