ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес пет зодиакални знака имат най-добрите хороскопи
Автор: Екип Sofia24.bg 09:57 / 12.06.2024Коментари (0)1296
©
Енергията в сряда, 12 юни, е насочена към това да постъпвате добре със себе си. Във всеки един смисъл на думата, бъдете най-добрият си приятел. Разбира се, пет зодиакални знака ще имат най-добрите хороскопи, когато се вслушат в това послание - а именно Овен, Телец, Рак, Скорпион и Риби.

Останалите знаци обаче също са призовани да не позволяват на негативните мисли да вземат връх. 

Овен 

Меки и нежни, Овни. Такава е енергията в сряда за вас, въпреки че това е един работен ден. Насърчаваме ви да се доверите на собствения си съвет сега и да не позволявате на никого да ви оправдава за лошо поведение или токсичност. Грижата за себе си властва за вас през този ден.

Също така, днес ви съветваме да правите неща извън обичайния си график, но които все пак биха ви донесли радост и удовлетворение. Ако нямате филмови вечери, направете си! Ако не разговаряте с най-добрите си приятели на този ден, можете да звъннете на някой от тях и да го попитате как се справя. Доверете се на сърцето си и на разума си в този случай. 

Телец 

Телец, днес гласът ви ще ви донесе спокойствие и удовлетворение. Това е метафорично послание за някои от вас, което ви подтиква да говорите и да бъдете автентични, особено в творческите начинания. Но за други това е буквално. Пеенето ще ви помогне да се отпуснете и ще ви донесе спокойствие. Също така ви насърчаваме да дадете приоритет на съня и почивката в този ден. Големите промени са точно зад ъгъла за вас. Това ще ви помогне да сте готови за следващата част от пътуването си. 

Рак 

Рак, всеки път, когато някой ви каже, че сте различен или ненормален, се запитайте дали това е вярно. Това е особено подчертано за вас, ако сте родени с генетични аномалии или някакво увреждане. А може би става въпрос само за дълбока разлика, като например разлика в цвета на кожата, структурата на лицето или дебелината на веждите. Космическите сили са тук, за да ви издигнат и да ви покажат изобилието, което ви очаква. Не позволявайте на никого да саботира радостта ви. Насърчаваме ви също да си починете и да наваксате със съня си, ако сте се забавили твърде дълго в продължение на няколко дни. Този телевизионен сериал може да почака (дори и да ви се струва, че не може). Пребройте до десет и дайте приоритет на благосъстоянието си. 

Скорпион 

Скорпион, в сряда ви очаква прекрасен ден. През този ден ще се чувствате обичани и ценени от Вселената. Нищо не може да ви спре сега. Всъщност кармата е тук, за да ви изправи пред свършен факт! Тези от вас, които са музиканти, ще процъфтяват под въздействието на тази енергия. Но дори и да не сте, вие сте насърчавани да работите добре с други хора, особено с хора, които са подобни на вас, но имат интересни идеи, които могат да се преплитат с вашите по красив начин. Не се чудете, докато не опитате! 

Риби 

Риби, енергията в сряда е с тежък оттенък за вас. Възможно е погребани мисли и чувства да излязат на повърхността, независимо дали ви харесва, или не. И все пак вие сте в списъка с най-добрите хороскопи, защото това е акт на пречистване, за да можете да се придвижите към бъдещето без излишни тежести. Затова не отбягвайте призива на душата си за изцеление. 

Ако напоследък не сте спали добре, ви насърчаваме да дадете приоритет на това и да намерите начини за цялостно разтоварване. Може би си направете масаж на цялото тяло, за да отпуснете болните си мускули. Или опитайте да изпиете релаксиращ чай преди лягане. Приглушаването на светлините в дома ви и запалването на ароматни свещи също са добра идея, пише actualno.com.


Още по темата: общо новини по темата: 264
27.09.2024 »
26.09.2024 »
24.09.2024 »
23.09.2024 »
23.09.2024 »
23.09.2024 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Грипна епидемия обхвана страната
Борба за влияние в Близкия Изток
Природни стихии
Боклуците в София
Бури и градушки 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията