ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бесте Сабри се раздели с гаджето милионер?
Автор: Екип Sofia24.bg 18:50 / 06.10.2024Коментари (0)91
©
Бесте Сабри се е разделила с младия милионер, с когото имаше връзка в продължение на близо 3 години. В bTV се говори, че красивата водеща на "Тази събота и неделя" отново е сама, след като беше пред сватба с вече бившото си гадже. 

За раздялата на Бети с бизнесмена Борислав Борисов започна да се шушука още в началото на септември със старта на новия сезон на предаването "Тази събота и неделя". Самата водеща даде повод да се заговори за това. В първото предаване за сезона тя заедно с колегата си Митьо Маринов и щатния готвач Ники Немигенчев отвориха по сценарий темата с отминалите летни забавления.

W хода на разговора кулинарът зададе нормалния за такива случаи въпрос: "Как прекарахте лятото?", добавяйки специално за Сабри: "Ти щеше да ходиш в Италия, как беше?". Младата водеща почти си глътна езика, но след секунда дойде на себе си и отговори, че въпросното пътуване е отпаднало и че е изненадана, че готвачът не го е разбрал. След това разказа, че вместо спомената от него планирана екскурзия е била на почивка с приятелки и изкарала прекрасно с тях.

Още тогава из коридорите на телевизията започна да се шушука, че Бети май се е разделила с приятеля си, щом е изкарала лятната си почивка в женска компания, вместо с гаджето си в Италия, както е планирала първоначално. Това е било изненада за колегите й, тъй като връзката й била много сериозна и всички очаквали младият милионер, с когото живееше, да падне на коляно пред нея и да й предложи брак.

Преди няколко дни водещата отпразнува 29-ия си рожден ден, който по стечение на обстоятелствата се падна в събота, когато беше на работа. Отново Немигенчев, най-вероятно неволно, върна темата към това, че Бесте е сама.

Тя се включи в ефир от Етъра в Габрово, а Ники я поздрави за личния й празник и между пожеланията за здраве и просперитет вмъкна пожелание "някой красив момък да те радва в живота". Ако младата брюнетка имаше приятел, едва ли щеше да й пожелава точно това.

Бесте Сабри имаше доста дълга връзка с младия бизнесмен, с когото живееше, но упорито го криеше от медиите и социалните мрежи. Говори се, че двамата не са обсъждали сериозно да имат деца, но хубавата журналистка е очаквала предложение за брак, тъй като е отгледана в консервативна среда и смятала, че това е естественото развитие на отношенията при съвместно съжителство.

Споменатата ваканция в Италия е пропаднала заради раздялата с Борислав. Той трябвало да поеме разходите по нея и двамата да пътуват заедно. Благодарение на младия милионер, който управлява бизнес с вендинг машини, красавицата от Шумен е обиколила доста голяма част от света, а се говори, че той й е купил и луксозния мерцедес за 150 бона, с който се придвижвала. На своята младежка възраст и със скромния си трудов стаж тя е имала стандарт на живот, по-висок от този на всичките ѝ колеги в телевизията. Мъжът до нея я бил позлатил, докато имали връзка, затова всички го мислели за много влюбен. Явно обаче са се лъгали.

Каква е причината за раздялата, не е публично известно, но Бесте не изглежда нещастна, пише  "Уикенд". Напротив, тя блести на малкия екран, както винаги. Усмихната е, лъчезарна, не личи да страда, а напротив – като че ли разцъфва все повече с всеки следващ ефир. Със сигурност ухажори няма да й липсват, въпросът е кого ще избере.


Още по темата: общо новини по темата: 1768
06.10.2024 »
06.10.2024 »
06.10.2024 »
06.10.2024 »
06.10.2024 »
06.10.2024 »
предишна страница [ 1/295 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията