ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ангелите отново слязоха на земята!
©
Някои от най-големите имена в моделирането, от Тайра Банкс до сестрите Хадид, облякоха отново емблематичните си крила във вторник, когато модното шоу на Victoria's Secret се завърна на пистата след шестгодишна пауза.

Промоционалното събитие на компанията за бельо - включващо нейния звезден списък от модели по договор, известни като "ангели" - до голяма степен се смяташе за най-гледаното шоу по време на своя разцвет от 1995 до 2018 г.

Но ръководителите го отмениха през 2019 г., тъй като модната индустрия се сблъска с международната реакция на фона на позитивизма на тялото, правата на транссексуалните и движенията #MeToo.

Компанията също така преодоля поредица от противоречия, включващи нейното собствено ръководство - включително връзката на главния изпълнителен директор на L Brands Лес Уекснър със сексуалния престъпник Джефри Епщайн и противоречиви коментари от тогавашния главен маркетинг директор Ед Разек за транссексуални и големи модели. Същата година той се извини и подаде оставка.

Прекъсването продължи до май 2024 г., когато Victoria's Secret обяви, че шоуто ще се завърне през есента.

Компанията каза, че нейните ценности са се променили и обеща, че актуализираното събитие ще "отрази това, което сме днес, плюс всичко, което познавате и обичате – блясък, писта, крила, музикални забавления и много повече!"

45-минутното шоу , което беше излъчено в Prime Video на Amazon и социалните медийни платформи, рекламира първата си по рода си група музикални таланти изцяло от жени.

Събитието включваше изпълнения на K-Pop звездата LISA, южноафриканската певица Tyla и поп легендата Cher, която закри шоуто с "Strong Enough" и "Believe".

И върна много от най-известните си ангели, включително Джиджи и Бела Хадид, Жасмин Тукс, Бехати Принслу, Барбара Палвин, Тейлър Хил, Кандис Суанпол и Адриана Лима, които се оттеглиха от марката през 2018 г. Клаудия Шифър участва за втори път време, след последното ходене в шоуто от 1997 г.

Ревюто във вторник беше и дебют за редица емблематични модели, които не са дефилирали преди на Victoria's Secret, включително супермодела Кейт Мос, на 50, и бившата първа дама на Франция Карла Бруни, на 56.

Това беше и първото шоу на Victoria's Secret за модела и активистката Ашли Греъм, която каза в дните преди него, че се вълнува да участва, особено като жена в края на 30-те и майка на три деца, и очакваше с нетърпение да представлява жени с допълнителни извивки.

Греъм каза на People, че първоначално се е колебала дали да приеме поканата, "защото е имало дълга история на марката, в която е било много трудно да бъдеш част от толкова много години".

"Когато говорих с ръководителя на Victoria's Secret, те ме увериха, че тяхната надежда и техният план е да имат увеличени размери на бельото. Тогава казах "да", за да може повече жени да видят себе си представени на пистата, защото ние не видяхме това по време на месеца на модата“, заяви тя.

Последният модел, който излезе на сцената, беше бившият ангел Тайра Банкс, първият чернокож модел на Victoria's Secret, който участва в девет от шоутата, преди да се пенсионира през 2005 г., за да се съсредоточи върху телевизията.

Когато се завърна почти две десетилетия по-късно, с метално наметало и характерната си усмивка, тя беше посрещната от бурни аплодисменти от публиката и други модели на сцената.

Шоуто не премина без своите критици, които го заклеймиха, че е по-малко приобщаващо - особено за модели с големи размери - отколкото обещаваше.

Последните няколко години бяха трудни финансово за Victoria's Secret, тъй като конкуренцията на пазара на бельо от среден клас нарасна и името на марката загуби част от блясъка си сред по-младите купувачи.

Триумфалното завръщане на нейното годишно модно шоу, което в пика си видя 12,4 милиона зрители, може да помогне на компанията да си върне част от намаляващия пазарен дял.


Още по темата: общо новини по темата: 1976
16.10.2024 »
16.10.2024 »
16.10.2024 »
16.10.2024 »
16.10.2024 »
16.10.2024 »
предишна страница [ 1/330 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Издирват майка на две деца от София
Отношенията София-Скопие
Формула 3 сезон 2024/25
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията