ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Протестиращи от Цалапица блокираха пътя Пловдив - Пазарджик, искат справедливост за Митко
Автор: Цвети Тончева 20:29 / 24.08.2023Коментари (2)309
Стотици се събраха на кръговото по пътя Пловдив-Пазарджик, при Орта хан, за да изразят недоволството си от мудните действия по разследването на убийството на Митко от Цалапица, предаде репортер на "Фокус".

С лозунги "Справедливост" за Митко хората блокираха с жива верига пътя и спряха движението на автомобили по него.  Те настояват разследването на убийството да се ускори и да излезе наяве цялата истина. Близките на Митко са информирани, все пак, че вече е готова съдебно-медицинската експертиза, но все още не са се запознали с нея. Те искат да узнаят също какъв е резултатът от следствения експеримент, който  е проведен. 

Настояват да бъдат привлечени като съучастници близнаците, които в момента са в ареста. Майката на Димитър настоя за оставката на главния секретар на МВР, заради забавеното разследване от полицейските служители в Стамболийски. Настоява се още виновниците за това да си понесат наказания. Според майката Атанаска Бакалова, от подаването на сигнала на 26 миналия месец никой повече не е направил нищо. Всички се възмущават и на факта ,че толкова време не може да се залови основният заподозрян за убийството, който е в Германия ,при положение, че има издадена европейска заповед за арест. И с основание настояват да видят заповедта, като се съмняват, че такава изобщо не е издавана.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
защо по всяко друго досъдебно производство прокуратура и разследващи показват материалите едва на предявяване,а на селяните от Цалапицза наблюдаващия прокурор всяка вечер трябва да излиза на площада и да им дава обяснения какво е правено днес и какво ще се прави утре.За лявата му ръка трябва да го държи окръжния прокурор,а за дясната директора на ОД МВР.И всички заедно да се обясняват защо не може да задържим бащата ,за да се предаде сина.Ами няма как да стане.
-1
 
 
Абе тези къде живеят бе, слезте на земята бе простаци. Ако си мислите, че някой изобщо го вълнува. Хора умират всеки ден. 33 години спали, протести организирали сега. Нещо очаквате случайно да се промени ли ?
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожари 2024
Лято 2024
Газови доставки
Водна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията