ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
ПП "Възраждане" издига за кмет на Добрич инженер с опит в Германия
Автор: ИА Фокус 13:06 / 02.09.2023Коментари (0)265
©
Инж. Георги Джендов е кандидатът за кмет на ПП “Възраждане" за град Добрич. Кандидатурата му обяви на пресконференция в БТА зам.-председателят на организацията Георги Георгиев.

Георги Джендов е човек, който през годините доказа своя идеализъм. Доказа, че е възрожденец по дела и по душа. Много хора по време на тази кампания ще обещават. Празнодумци е имало, има и ще има, но ние не залагаме на такива хора. Столицата на Добруджа днес е далеч от своя блясък, който ние все още помним и в който сме живели. И именно кандидатурата за кмет на Добрич на Георги Джендов е тази, която сме уверени, че ще върне цялото достойнство, сила и гордост на Добруджа, посочи още зам.-председателят на ПП Възраждане.

Обичам града си и много ме боли, защото аз и всички наши съграждани виждаме разрухата, в която тъне нашият град, заяви кандидатът за кмет на Добрич от Възраждане Георги Джендов. Липсва цялостната концепция за развитието на града, а без такава концепция е невъзможно да се изработят устойчиви проекти, подчерта Георги Джендов.

Основният приоритет е спирането на демографския срив и обръщането на негативния процес. Демографията е функция от всички останали компоненти на средата – икономика, образование, здравеопазване, инфраструктура, социални дейности, транспорт и спорт. Всички точки са детайлно проучени, знаят се проблемите и как да бъдат решени. Липсата на кадри оказва негативно влияние за развитието на бизнеса и поради тази причина градът икономически е неконкурентноспособен, категоричен е Георги Джендов.

Кандидатът за кмет на Добрич от ПП Възраждане е на мнение, че е необходимо да се помисли за по-подходящо място за изграждането на бизнес парк. Изискванията на бизнеса са такива, че избраното сега място на бившите казарми не отговаря на очакванията. Георги Джендов обърна внимание и на провеждащото се в момента в Добрич изложение "Селското стопанство и всичко за него". По неговите думи изложението е далеч от предишния си блясък и мащаб, а като причина за това той изтъкна умишлените недобронамерени практики.

Всеки, който ме познава знае, че съм страстен привърженик на футболен клуб "Добруджа". Необходимо е общината да има свой силен специалист в управителния съвет на клуба, който да отстоява интересите на футболната общественост в Добрич. За първи път в 104-годишната история на славния отбор ние нямаме играещи юноши в мъжкия състав. Получава се така, че младите таланти от Добрич биват привличани от ФК "Черно море", ФК "Лудогорец" и други отбори от страната. Ще се изготви проект и ще се привлекат средства за ремонт на стадион "Дружба" от националния бюджет. Същото важи и за Спортен комплекс "Русалка", който е в трагично състояние, заяви още Георги Джендов.

Време е Добрич да има кмет, който се е изградил сам на базата на своите качества, а не спуснат отнякъде. Възраждане е организация, която обединява. Ние ще търсим връзка между Добрич и съседните общини и области, заяви в заключение зам.-председателят на ПП Възраждане Георги Георгиев.                  

 

Визитка

Кандидатът за кмет на град Добрич от ПП "Възраждане" Георги Джендов е на 36 г. Роден е в Добрич, семеен с две деца. Завършва висшето си образование в Технически университет – Варна, инженер по транспорта. В Добрич е учил в СУ "П. Р. Славейков" и ЕГ "Гео Милев". Владее английски и немски език. Работил е като технически секретар в земеделска организация, журналист в земеделска медия. Има богат опит като ръководител в промишлено предприятие в Германия.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожари 2024
Лято 2024
Газови доставки
Водна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията