ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Любим водещ потъна в скръб, загуби баща си
Автор: Екип Sofia24.bg 12:51 / 17.08.2023Коментари (1)171
©
Семейна трагедия е сполетяла водещият Павел Владимиров. Във фейсбук той сподели за загубата на близък човек, видя Plovdiv24.bg:

През последните близо 5 години, откакто диагнозата-присъда ни зашлеви с отвратителната си категоричност, стотици пъти съм се сбогувал с татко в мислите си. И ето, че този момент най-сетне дойде, а аз не съм готов да го пусна... Макар болестта да го съсипа методично и безпощадно, и всячески се опита да замъгли спомена за това какъв бе преди, аз искам да го помня така, както на тази любима снимка от едно турне във Франция.

Никога не съм бил особен привърженик на изнасянето на толкова лични неща на показ, но пиша този статус най-отговорно, защото искам да знаете, че въпреки татуираните убийци, политическите мекерета и посланиците на чалгата, които заливат мрежата през последните месеци, въпреки девалвацията на мъжествеността, около нас все още има достойни мъже, макар и вече с един по-малко.

Мъже, които не страдат от излишни болни амбиции, не ламтят за пари и власт, на които им стига децата им да са здрави, жена, която да ги обича, една градинка, 10 кошера с пчели и да поплуват в морето. Мъже, които стават в 5 за работа, после копаят в градината, а вечерта слагат блейзера и отиват на театър, изложба или класически концерт.

Довиждане мой създателю, мой най-добри приятелю от 43 години, мой консилиери, мой изповеднико, мой първи учителю по плуване и художествено слово! Не сбогом, а довиждане, защото все някога ще се видим, за да попеем заедно в небесния хор...

Благодаря ти за безкрайната бащинска всеотдайност, за философските разговори, за мръсните песни и вицове, за хранителните режими, за музиката и киното - за Чаплин, Тодор Колев, Истууд, Франко Неро, Павароти, Челентано, Кърк Дъглас и Джони Кеш! Новогодишните концерти на Виенската филхармония никога няма да са същите без твоята компания!

Част от мен си отиде с теб, но се радвам, че имах късмета и честта да те познавам, и наричам мой баща!

P.S. Благодаря на майка ми, която мина през ада, но до последно не се предаде да се бори за татко!

P.S.1. Благодаря за отношението на лекарите в Александровска болница, колегите на татко от УМБАЛ Тота Венкова в Габрово и болница Иван Рилски в града, както и на всички, които го почетоха днес!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожари 2024
Лято 2024
Газови доставки
Водна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията