ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Как в пловдивското село Труд тъпчат суджука с праз, а ракията е 50 градуса | ||||||
| ||||||
Баба Величка е позволила на снаха си да започне с точенето на корите за баницата и тиквеника. Докато се приготвят традиционните рецепти, младите в семейството се учат как да приготвят ястията. В Труд на почит е и ракията. Обясняват, че тя не бива да е под 50 градуса. |
Още по темата: | общо новини по темата: 297 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Анкета