ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Христо Чаков: Никой не се ражда предприемач
Автор: Живко Кръстев 16:54 / 23.05.2024Коментари (0)786
©
Пътя за създаването на успешен бизнес в България е дълъг и труден. Вяра, коректност и много, много труд са качествата, които е нужно да притежава всеки един предприемач. Това каза в предаването "Човекът на фокус“ на Радио "Фокус“ предприемачът и управител на B2B складова платформа "Илвидиха“ Христо Чаков.

 

"Никой не се ражда предприемач, това се изгражда чрез знания и чрез знаещи хора покрай него. Предприемачеството е комбинация от интерес към дадено нещо и ако имаш амбицията и желанието да се надградиш, формулата за успех е сигурна.“

 

Друг важен фактор за създаването и управлението на устойчив бизнес е екипът и доброто взаимодействие между хората в него. "Много е важно отношението към всеки един от екипа, особено към хора, които изпълняват водещи функции в управлението. Важно е да градите заедно и да ги накараш да изживеят емоцията от това да движат заедно с теб израстването на една компания,“ обясни той.

 

"Илвидиха“ е първата дигитална B2B складова платформа за матраци в България, която дава възможност по най-бързия и лесен начин в реално време от платформата да бъде избран конкретен продукт, и той да достигне до крайния клиент още на следващия ден.   

 

По думите му идеята за системата се появява благодаря на пропуските и грешките, които са изчистили в работата си през годините. "С този проект искаме да бъдем възможно най-бързи и да даваме възможност при правилно планиране на налични стоки да доставяме всичко това на следващия ден без  търговецът да полага абсолютно никакви усилия и да влага финансов ресурс,“ разказа той и добави, че идеята е да се даде възможност и на малките бизнеси в по-малките населени места да осъществяват своята търговия качествено и на време.

 

B2B системата е интересна за всички производители в страната, като им предоставя възможност да участват в нея и да бъдат видими за по-голяма аудитория от търговци, хотели, различни компании, обясни още Христо Чаков. "Другото важно нещо е, че чрез системата се дава невероятна гъвкавост и една сделка, която може да осъществи всеки един търговец без абсолютно никакъв риск.“







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожари 2024
Лято 2024
Газови доставки
Водна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията