ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Българското агнешко се оказа бутиково месо | ||||||
| ||||||
"Македонското агнешко е по-евтино, защото там имат право да дават на животните трупно брашно и затова храната там е по-евтина. Понякога затова агнешкото има силна миризма на риба", обясни зоотехникът и овцевъд Методи Лаков. "Ако се дадат пасища на българските фермери, българското месо може да излиза и по-евтино. Скоро агнешкото ще стане деликатес, защото намаляват стадата в страната", допълни Лаков. |
Още по темата: | общо новини по темата: 39 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Специализирана полицейска операция в Софийско, петима са задържани
10:15 / 21.10.2024
11 са задържани до момента при спецакацията в Софийско
16:40 / 21.10.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета