ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Българска подправка e №1 в световна класация | ||||||
| ||||||
Подправката е описана като най-популярната и предпочитана в България, която се използва от столетия – тя е с мек и ароматен вкус и подходяща за много ястия. Ключовите съставки в нея са червен пипе, сол, мащерка, босилек, кимион, сминдух и салвия. Tя е с приятен, мек и ароматен вкус, който подхожда на много ястия. . Препоръчва се да се използва с хляб, картофи или сирене", отбелязват от изданието. Следват я ямайски микс с лук и чесън (Jerk Seasoning), хмели сунели, аржентинска смес с лют пипер, индийската гарам масала, японската шишими тогараши, мексиканска подправка със семена анато и др. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Шофьор на тролейбус в София е със счупена ръка след бой с велосипедист
07:56 / 26.11.2024
Хора в неравностойно положение за метростанция "Бели Дунав": Пощадете ни
10:03 / 27.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета